MASONIC spillede med TOBIZ som stand-in ved NPF.

"Det er vigtigt at komme på LAN, og vise vi godt kan"

Dust2.dk har talt med MASONICs ingame leader kort efter finalesejren ved NPF 2021.

De danske Counter-Strike hold fik i weekenden for første gang i lang tid mulighed for at duellerer på LAN, da NPF 2021 løb af stablen.

Her var det MASONIC, der kunne løfte trofæet i MESSE C i Fredericia, hvor de slog Finlandsparken, AGF Academy, Tricked og til sidst struggletony i finalen søndag eftermiddag.

Holdets ingame leader blaq, der også indgår i ejerkredsen bag organisationen, sætter overfor Dust2.dk ord på turneringssejren:

Det betyder rigtig meget. Det er vigtigt for os i MASONIC og for drengene at komme på LAN og vise, at vi godt kan. Jeg har sammen med casle (holdets coach, red.) brugt rigtig mange kræfter på at skabe et hold, som har det godt sammen og som nyder at bruge alle de her timer sammen.

Esportal

Næste gang MASONIC får chancen for at dyste på LAN, bliver formentlig ved POWER Ligaens slutspil, som finder sted i start-december.

MASONIC slog Tricked ud i semifinalen, mens de helt undgik at møde favoritten AaB, der blev slået ud allerede i deres første kamp af struggletony, også det knytter blaq et par ord til:

Det er selvfølgelig klart, at Tricked er et større navn her i Danmark. De er gode, og der er mange gode hold med til det LAN her. Vi har jo haft svært ved at slå et hold som AaB, men jeg havde lidt en fidus om, at de ville have det svært på LAN, fortæller ingame leaderen.

"Han var der for holdet i dag, og han var fandme dygtig"

MASONICs AWP'er blev af Dust2.dk kåret som MVP i semi-pro turneringen ved NPF 2021, og blaq har da også kun rosende ord til overs for sin 19-årige spiller.

Benjamin (brzer, red.) er dygtig, og han arbejder hårdt. Det er ikke altid nemt at være stjernespiller på et hold. Der er mange, der gerne ser at man spiller godt hver gang, og Benjamin er træt, ved jeg. Han har ikke sovet så godt, men han viser alligevel, at han var der for holdet i dag, og han var fandme dygtig.

Holdet stillede med TOBIZ som stand-in ved LAN-turneringen, da holdets sædvanlige femtemand m4tt var forhindret i at deltage ved weekendens begivenheder. Han er dog bestemt ikke glemt, da blaq slutter interviewet med et skud ud til sin sidste spiller:

Den her sejr var for m4tt!

Esportal
#1(Med 0 svar)
17. oktober 2021 kl. 16:07
diMitri-_-
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
kæmpe tillykke drenge :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.