blaq til NPF 2021.

blaq inden finalen: Sådan vinder vi

MASONIC har planen klar, så holdet kan ende som vinder af NPF.

Finalen til NPF 2021 nærmer sig, da opgøret starter søndag klokken 11:30, hvor det er en af favoritterne MASONIC, der skal i kamp.

Det sker mod struggletony, der er et velkendt navn på den danske scene. Flere mixhold med VigzZ har nemlig gået under dette navn til både LANs og online turneringer, og det er også tilfældet til NPF.

Meget overraskende har struggletony slået både AaB og Astralis Talent på vejen til finalen. MASONIC skal derfor passe på, når de skal håndtere mixholdet, der formentlig kommer med en atypisk spillestil.

Når vi skal spille mod et mixhold som struggletony, skal vi spille vores eget spil. Det synes jeg også, Astralis Talent gjorde okay i går, men det lykkedes dem ikke at vinde, fordi de nok ikke var helt forberedte. Vi skal spille vores eget spil og fokusere på de ting, der gør os stærke som hold, og det er vores kommunikation, vores sammenhold, og at vi går all in for hinanden i alle situationer. Så skal vi nok vinde, siger blaq til Dust2.dk.

Esportal

MASONIC stiller heller ikke op med det fulde holdkort, da m4tt skulle til flere gange rund fødselsdag i denne weekend.

De har derfor hevet den meget erfarne TOBIZ med som standin, der har en fortid på hold som CEPTER BITSKINS og Singularity. Valget faldt på TOBIZ, da han passer godt ind i den rolle, som m4tt normalt varetager.

Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke kan have m4tt med i dag, for det er en stærk spiller, men vi var heldige at en spiller som TOBIZ havde lyst til at hjælpe os, da han fylder m4tts rolle rigtig godt ud. Der er fordele ved begge spillere, og da vi er opmærksomme på, hvad TOBIZ er god til, synes jeg, vi spiller ham rigtigt.

Det er særligt erfaringen, som 26-årige TOBIZ bidrager med, og det har blandt andet været med til at skabe fokus og god stemning på holdet.

TOBIZ har en del erfaring, han kan spille på, så han hjælper rigtig godt til med at tage nogle gode beslutninger, og han hjælper meget med at holde fokus og holde stemningen, inden vi rykker ind på sites og inden runderne. Så hans erfaring gør, at samspillet fungerer rigtig godt.

Kampen bliver sendt på TV2 ZULU, hvor MSA, haste og rizc står for at tale seerne igennem opgøret. Vinderen løber afsted med 35.000 kroner, mens taberen må nøjes med 15.000 kroner.

Danmark MASONIC

  • Danmark blaq

  • Danmark brzer

  • Danmark Queenix

  • Danmark kraghen

  • Danmark TOBIZ

Danmark struggletony

  • Danmark VigzZ

  • Danmark tmL

  • Danmark MSN

  • Danmark zeq

  • Danmark Maccen

Esportal
#1(Med 0 svar)
17. oktober 2021 kl. 12:49
DH_JanLund
Havde sgu ikke forventet et mixhold kunne bide skeer med de etableret powerliga hold....
#2(Med 0 svar)
17. oktober 2021 kl. 13:06
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
RIS/ROS TIL DÆKNINGEN (jeg ved ikke hvem og hvor jeg skal sende den).
Skide fedt. Kæmpe fan af alt. Det eneste jeg savnede var scoreboards efter kampene, for at se hvem der var nogle onliners og hvem der skød 30+ og var maskiner :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.