Hannibalx og XI ESPORT har haft en forrygende sæson indtil videre.

Hannibalx: "Vi vil i top-15 i Danmark!"

Dust2.dk har talt med ingameleaderen på XI ESPORT, Hannibalx, om holdets store succes i indeværende sæson samt deres mål for fremtiden.

XI ESPORT ligger i skrivende stund på en sikker 1. plads i POWER 3. Division B efter en fremragende halvsæson med kun to nederlag.

Hvis man skal tage Hannibalx' egne ord for gode varer, består opskriften på succesen af noget så simpelt som god energi, klare forventningsafstemninger og viljen til at give den en ekstra skalle. Det er, hvad XI ESPORT har arbejdet med indtil videre og for nuværende har det kastet en masse sejre af sig. At holdet nu klarer sig rigtig godt, er ikke noget, der synderligt overrasker den 22-årige IGL.

Sæsonen er gået rigtig godt for os som hold, og den har egentlig været, som vi håbede. Der har været nogle enkelte overraskelser for os som hold, men det er ikke noget, vi ikke havde forventet, da vi startede holdet kun én uge før sæsonstart.

Med indstillingen om, at alle på holdet skal give den en ekstra skalle, har det faktisk også hele tiden været planen, at XI ESPORT i dag skulle være, hvor de er.

Vi forventede, at vi ville ligge stabilt i toppen - fra start til slut. Vi var alle enige om, at hvis vi arbejdede hårdt i denne sæson, ville det gå os godt! Alle på holdet har givet den en ekstra skalle, hvilket nu giver pote, og det er dét, der gør, at vi nu ligger i toppen af tabellen.

Ambitionsniveauet er højt

Dust2.dk har også spurgt den ambitiøse IGL, hvad der er målsætningen fremadrettet. Med hårdt arbejde og tro på tingene sætter han ikke sit eget lys under en skæppe.

Målet for os, på lidt længere sigt, er helt klart, at vi skal komme op og lege med der, hvor det er rigtig sjovt. På længere sigt vil vi i top-15 i Danmark! Selvom der er lang vej derhen, så arbejder vi benhårdt, og gør det vi kan for at komme til at ramme den liste samt POWER Ligaen.

På lidt kortere sigt er delmålet dog et andet, selvom selvsikkerheden er præcis den samme.

Vores målsætning er helt klart at gå efter en oprykning mere, når vi rammer 2. Division. Vi er alle klar over, at det bliver noget sværere, men til den tid har vi spillet endnu mere sammen, udvidet vores taktiske palette og styrket vores spilforståelse, så vi står endnu stærkere, end vi gør lige nu. Med det in mente kan vi godt rykke op i 1. Division.

Mangler erfaring

Selvom Hannibalx og XI ESPORT har store visioner for fremtiden, er der dog også plads til selvkritik og evaluering på det unge mandskab.

Det vi kan gøre bedre som hold er bare at få en masse erfaring, da vi på holdet har tre spillere, som aldrig har spillet på hold før. Det betyder, at vi selvfølgelig har en masse ting at arbejde på, men for os handler det bare om at få spillet en masse. På den måde kan vi alle trække en masse viden til os.

Selvom Hannibalx, som ingameleader, har stort fokus på, hvad XI ESPORT selv kan gøre bedre, er der også rosende ord til et andet hold.

Selvom vi har tabt to kampe, er det ikke dem, vi har tabt til, der har været de sværeste modstandere. Obliviate Academy er sværere at spille imod end mange af de andre hold, da de har rigtig meget af det taktiske på plads. De ser demoerne igennem inden kampene og spiller godt som hold, hvilket gør dem farligere end de andre.

Hannibalx og XI ESPORT får allerede på tirsdag mulighed for at gøre sine ord til handling, når de møder BILLUNDAIM, hvor de skal forsøge at udbygge sin føring i POWER 3. Division B.

XI ESPORT BESTÅR AF:

  • Danmark Hannibalx

  • Danmark Haze

  • Danmark Sweetie

  • Danmark emili0

  • Danmark ThorseN

#1(Med 0 svar)
17. oktober 2021 kl. 16:14
Sant1c
De her gutter kan sagtens nå så langt !
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.