kwezz og Tricked har meldt sig klar til NPF i weekenden.

kwezz før NPF: "Hvis vi lige får fingeren ud, så skal vi nok levere"

Dust2.dk har talt med kwezz fra Tricked forud for weekendens NPF.

Tricked har på det seneste været inde i en hård periode sportsligt.

Det kommer blandt andet til udtryk i POWER Ligaen, hvor holdet lige nu ligger på en skuffende 6. plads efter otte spillede kampe. Også internationalt har holdet haft problemer, hvor de senest gik fra Pinnacle Fall Series 2 Regionals med tre 0-2-nederlag.

Nu kigger holdet fremad, og der er optimisme at spore, hvis holdet kan genfinde sit vante niveau. Adspurgt om Tricked vinder NPF i weekenden, svarer kwezz således:

Både og. Vi har nogle forventninger til os selv om, at vi helt klart burde være langt bedre end det, vi viser for tiden. Hvis vi lige får fingeren ud og kommer i gang, så skal vi nok levere.

kwezz har også scannet de modstandere, der venter i weekendens LAN-turnering, hvor han peger på nordjyske AaB som sin største konkurrent:

Vores største konkurrent til NPF er helt klart AaB, synes jeg. De gør det rigtig godt lige nu, og det er nok dem, jeg personligt selv har haft sværest ved at spille imod. Jeg ser dog frem til, at vi gør revanche til NPF.

Den negative stime skal vendes

Tidligere på ugen var CEO i Tricked, Morten Jensen, ude på Twitter, hvor han italesatte holdets stime af skuffende resultater på det sidste.

kwezz selv er fuldstændig enig med sin chef, og han uddyber følgende:

Nogen gange kan det være svært at komme ud af en dårlig stime, men vi burde bare være bedre end det. Vi har noget, som vi skal til at bevise, føler jeg selv. Jeg tvivler ikke på, at det nok skal komme, men vi skal også arbejde hårdt for det.

Vi spurgte kwezz, hvad det er, der har fået Tricked til at ligne en skygge af sig selv i de sidste par måneder. Til det svarede han:

Jeg tror helt 100 %, at grunden til, at vi ikke har leveret som vi gerne ville, er fordi vi har ændret vores spillestil. Det er en spillestil, vi ikke har været vant til på holdet førhen, og derfor har vi haft svært ved at tilpasse os. Som sagt tror jeg på projektet, og at det nok skal gå i den rigtige retning nu.

På trods af de dårlige resultater er der dog tro på tingene i Tricked-lejren:

Humøret har selvfølgelig været lidt op og ned, men vi bliver ved med at tro på tingene. Alt andet ville være dumt. Hvis ikke vi troede på tingene, ville vi slet ikke sidde her og putte så mange timer i det. Det gør vi, fordi vi har en god tro på holdet!

Fra nu af har Tricked og kwezz kun én målsætning:

At komme tilbage som et af de gode danske hold og at komme tilbage på den rette vej som vi har været på før. At kunne komme på en god winstreak er helt klart noget, jeg tror, vi har brug for lige nu, så vi kan komme tilbage og bevise, hvad vi kan.

Tricked melder klar til start ved NPF med følgende holdkort:

  • Danmark kwezz

  • Danmark larsen

  • Danmark kiR

  • Danmark IceBerg

  • Danmark PR1mE

NPF løber af stablen fredag eftermiddag i Fredericia Messecenter.

Vinderne tager derfra med 35.000 kroner mens 2. pladsen får 15.000 kroner.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.