Søger du hold til næste sæson?
11D : 05T : 35M : 52S
Ølgod Efterskole tog en stor skalp mod DEJAVUE i aftenens kamp.

Bundhold holder liv i håbet

Det var en blandet onsdag aften for bundholdet fra Ølgod, der med en sejr og et nederlag stadig ligger nederst i 1. division.

Ølgod Efterskole var pisket til sejre onsdag aften, hvis de ikke skulle efterlades på perronen i bunden af 1. division.

Først på aftenen skulle efterskoledrengene møde DEJAVUE, der med en profil som n1Xen på holdkortet lignede et svært hold at slå.

Derfor gav det også anledning til stor glæde på Ølgod Efterskole, at Falk, med sin måske bedste kamp på sæsonen og en rating på 1.74, satte oppositionen fra DEJAVUE til vægs med en kraftpræstation, som udløste en 16-11-sejr til Ølgod Efterskole på Ancient, hvilket også blev sæsonens 2. sejr for Ølgod Efterskole.

Senere på aftenen skulle Ølgod Efterskole igen i ilden, denne gang mod Sera Esport, hvor de skulle forsøge at bringe deres momentum med ud på Nuke, hvor drengene fra Sera Esport ventede. Det blev dog ved forsøget for efterskoledrengene, da de med et 16-3-nederlag blev skudt ud af serveren af en brandvarm Pellyy, der brillerede med en KD på 24-7.

Aftenens blandede resultater betyder, at Ølgod Efterskole holder liv i håbet om overlevelse i 1. division, men det ser fortsat svært ud for det unge mandskab.

Stillingen i POWER 1. division:

Bliver ved med at tabe

I 3. division D skulle oprykkerne fra Uppercuthummerklo igen i ilden her til aften, hvor bare en enkelt sejr ville være sæsonens første.

Forud for aftenens kampe lå oprykkerne på 0 point efter 9 kampe i 3. division D. Det billede har ikke ændret sig efter onsdagens kampe, hvor de fortsat ligger allernederst i tabellen med 0 point efter nu elleve kampe. Trods flot spil fra Viggo blev Uppercuthummerklo banket af SDU Vikings og Sørby Esport Academy.

Nederlagene betyder, at der for alvor snart skal ske noget, hvis Uppercuthummerklo skal gøre sig forhåbninger om overlevelse i 3. division D.

Oprykkerne får i næste uge chancen for at vende den negative stime, når de møder Obliviate Elite og Luxera Afdanket i kampen om sæsonens første sejr.

Stillingen i 3. Division D:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.