Søger du hold til næste sæson?
11D : 05T : 21M : 33S
bytner og Esport Harte er nummer ni i POWER Ligaen efter 11 kampe.

bytner: "Vi har ikke præsteret, som vi skulle"

Dust2.dk har sat bytner i stævne til en snak om tingenes tilstand hos Esport Harte samt hans forventninger til resten af sæsonen.

bytner og Esport Harte ligger efter 11 kampe på en 9. plads i POWER Ligaen halvt inde i sæsonen.

Holdet, der har en gennemsnitsalder på kun 18 år, har ifølge bytner ikke præsteret som de skulle indtil videre:

Indtil videre har sæsonen været skuffende, men også utroligt lærerig samt overraskende med sejre over både AAB og CEPTER BITSKINS. Men så har vi helt klart også tabt nogle kampe, som vi mener, vi skulle have vundet mod Madsport og SoA. Derudover ville vi bare gerne have spillet tættere op mod nogle af de andre hold i stedet for bare at blive kørt over hver gang vi taber.

Adspurgt, hvad der er årsagen til holdets resultater indtil videre er svaret kort og bestemt.

Vi har ikke præsteret, som vi skulle, hvilket har resulteret i for mange dumme tabte kampe.

På trods af den hårde start på sæsonen er der dog også optimisme og glæde at spore hos entryfraggeren på Esport Harte.

Som sagt synes jeg helt klart, det er fedt at have slået de forsvarende mestre fra AaB og et stabilt CEPTER-hold. Jeg føler også, vi lægger et ganske udemærket niveau for dagen, når vi spiller. Især på CT-siden kan vi alle på holdet mærke, at det spiller som det skal.

Nu kigger de fremad

Med sæsonens hidtidige erfaringer i rygsækken er bytner også bevidst om, hvor der skal finpudes, når de spiller. Her nævner han holdets nytilkomne MSN som en vigtig brik fremadrettet.

Vi ville gerne have spillet lidt tættere op mod nogle af de gode hold som f.eks. OPAA og MASONIC, men vi har haft et problem på T-siden i løbet af hele sæsonen, hvor vi egentlig bare har haft svært ved at få det hele til at hænge sammen. Jeg tror helt klart, at MSN har, hvad vi har manglet.

Ifølge bytner har der i længere tid været et uløst problem på det unge mandskab, men det mener han, at de nu kan få løst med nyt inventar på holdkortet.

Vi har fra starten af sæsonen kunne mærke, at vi har manglet et eller andet, og så begyndte det lige så stille at gå galt. Vi kunne mærke, at vi havde brug for en klog og lidt ældre spiller som MSN, der kunne komme ind og holde lidt styr på os unge drenge.

I forhold til målsætningen for resten af sæsonen er missionen klar. Nu vil de vinde.

Vi regner selvfølgelig med at vinde resten og "redde" sæsonen. Vi vil få praccet alt, hvad vi kan nå for at få MSN sat ind i tingene. Derfra er det jo bare op til os selv at få vendt skuden og få nogle point på bordet igen.

Den unge entryfragger nyder, at Esport Harte nu spiller mod de bedste hver uge. Det giver noget erfaring, som de virkelig kan bruge.

Det er jo mega fedt at spille mod hold som OPAA, AGF og Tricked som er nogle af de bedste lige nu. Det er helt klart en udfordring, men det er fedt, og noget vi vil bruge til at udvikle os som spillere.

bytner og Esport Harte får allerede på mandag chancen for at vende skuden, når de tager imod DREAM.gg og AGF i POWER Ligaen.

Esport Hartes holdkort ser således ud:

  • Danmark bytner

  • Danmark fuzehh

  • Danmark oJay

  • Danmark salazar

  • Danmark MSN

#1(Med 0 svar)
14. oktober 2021 kl. 10:34
Bobbi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Fine udtaleser den unge entry kommer med her, regner stærkt med lineuppet kommer til at blomstre inden længe. Imo skulle de dog have kicket oJay og ikke Zanto. Men ser ikke destro mindre frem til at følge dem de resterende kampe af sæsonen. #GOGREEN #OJAYISGAY #SLIMMEEEEEEEE
#2(Med 0 svar)
14. oktober 2021 kl. 10:37
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
"...klog og lidt ældre spiller som MSN", gammel mand Mike lige pludselig :))
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.