Flere af POWER Ligaens divisionsklubber skal i kamp i dag.

Divisionsbrag venter onsdag aften

Onsdagen står i divisionernes tegn, når flere af POWER Ligaens divisionsduellanter skal i ilden.

Vi er nået til en ny spilledag i POWER Ligaens regi, og dermed er tiden også kommet til at få flere af divisionernes hold i duel.

Vi begynder i 1. division, hvor DEJAVUE skal krydse klinger med Ølgod Efterskole klokken 18:00. Begge hold ligger i den nederste del af tabellen, men for Ølgod Efterskole begynder det for alvor at se svært ud, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at blive oppe i 1. division efter denne sæson.

Således ligger de sidste og har blot tre point efter 10 kampe, mens DEJAVUE er noget bedre kørende med ni point efter otte kampe.

Herefter vender vi blikket mod 3. division A, hvor Fjerritslev Gymnasium skal i kamp mod Madsport Youngsters. Begge hold ligger á point midt i tabellen, og en sejr kan derfor være afgørende for at holde snor i toppen og samtidig undgå de nederste placeringer.

Aftenen rundes af i søsterdivisionen 3. division D, hvor det for alvor brænder på for Uppercuthummerklo. Oprykkerne fra sidste sæson har slet ikke haft tur i den denne sæson, hvor det er blevet til nederlag i samtlige ni kampe.

Det udløser en sidsteplads, og det kan blive yderligere forværret, når SDU Vikings lægger vejen forbi. For vikingerne er det stadig overskueligt at undgå nedrykning, da der kun er tre point op til den rigtige side af stregen.

Dagens program på streamen er som følger:

  • 18:00 - DEJAVUE vs. Ølgod Efterskole (1. division)

  • 19:00 - Fjerritslev Gymnasium vs. Madsport Youngsters (3. division A)

  • 20:00 - FFE.Altitude vs. Halstedhus 2 (4. division A)

  • 21:00 - CSerious ALPHA vs. Sørby Rising (3. division A)

Se med på den officielle stream herunder:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.