coldzera blev en del af Complexity i september måned.

coldzera: "Vi fortjener ikke at komme til major"

coldzera mener ikke, at Complexity fortjener en plads ved majoren i Stockholm. Han er heller ikke sikker på, hvad fremtiden bringer.

Den dobbelte major-vinder, coldzera, har mødt mange bump på vejen, siden han tilbage i 2016 vandt to major-turneringer med resten af det brasilianske superhold i henholdsvis Luminosity og SK.

I et længere interview med HLTV gør brasilianeren, der i dag spiller for Complexity, status på tingenes tilstand, hvor han blandt andet sætter ord på rollefordelingen på hans nye mandskab samt den missede major.

Den 26-årige brasilianer har ikke haft en nem start på opholdet i Complexity, hvor det kun er blevet til tre sejre på en måned.

Trives i ny rolle

På Complexity-holdet har coldzera dog fået lov til at prøve en ny rolle, og det sætter han pris på.

Jeg ville gerne prøve noget nyt. Som anker på sitet i FaZe fik jeg ikke lov til at være særligt aktiv, men som entry kan man lave mange forskellige ting. Entryen er den, der tager første kontakt, laver plays og den, der løber først ind og skaber plads til sit hold. Det er jeg ret god til. Jeg er en klog spiller, så jeg ved, hvad jeg skal gøre.

I modsætning til da han spillede for FaZe, har han nu mere rum til at spille det spil, han selv gerne vil. Det passer hovedpersonen rigtig godt.

Rollefordelingen på Complexity passer meget bedre til mig, end den gjorde på FaZe. Hos FaZe sad jeg bare i én position, og så havde jeg ikke så meget at bidrage med som anker. Jeg mister alt mit potentiale, når jeg har den rolle.

Det var blandt andet peacemaker, coach i Complexity, der fik coldzera til at give den nye tilværelse et skud.

Luis (red. peacemaker) er en virkelig god coach. Han er klog, og den måde han håndterer spillerne og holdet på er virkelig god. Han sikrer, at alle er skarpe, og at alle har det godt, når de spiller.

Ingen major til coldzera

coldzera, der i løbet af de sidste mange år har været fast inventar til major-turneringer, sætter også ord på den missede chance for at spille til endnu en.

For at være ærlig, så er enhver turnering det samme for mig. Det er lige meget, om det er en major, en DreamHack-turnering eller en StarLadder-turnering. For mig er det bare endnu en turnering.

Han lægger dog ikke skjul på, at han er skuffet over, at Complexity ikke kvalificerede sig til majoren i Stockholm.

Selvfølgelig ville jeg gerne have været til major, og selvfølgelig er det svært ikke at være ked af at misse den, men på den anden side, så er det bare en turnering. Vi gik ikke videre, og det er, fordi vi ikke fortjener det. Vi fortjener ikke at være der. Det eneste, vi kan gøre, er at klare det bedre og bedre for hver turnering, der kommer.

coldzera og Complexity spiller i de her dage BLAST Premier Fall Showdown, hvor de med en 2-1-sejr over MIBR tirsdag aften skød sig tættere på en plads ved BLAST Premier Fall Final 2021. Complexity møder fredag aften 18:30 vinderen af kampen mellem OG og paiN i kvartfinalen.

#1(Med 3 svar)
13. oktober 2021 kl. 09:17
rask
Fan af AGF
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
"For at være ærlig, så er enhver turnering det samme for mig. Det er lige meget, om det er en major, en DreamHack-turnering eller en StarLadder-turnering. For mig er det bare endnu en turnering."

Uanset hvor vanvittigt det er at sige det der, så er det for en gangs skyld befriende at høre en spiller tale lige ud af posen.
#2(Med 1 svar)
13. oktober 2021 kl. 10:06
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det harmonere bare ikke med at han udtalte tidligere hen at han bare SKULLE med til majoren.
#3(Med 0 svar)
13. oktober 2021 kl. 11:28
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tænker heller ikke det er vejen ind på et nyt hold og tale majoren ned. Det er nok lidt nemmere når man ikke kom med
#4(Med 0 svar)
13. oktober 2021 kl. 22:56
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Lige ud af posen, men også lidt i øst og vest, samtidig med at han vidst også pynter lidt på historier, så deeet :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.