AGF skal rejse sig

Efter en skidt start i POWER Ligaen skal AGF hive ni point hjem i dag.

Det er blevet tid til en ny uge med kampe i POWER Ligaen efter sidste uges transfervindue, hvor der dog ikke skete det store blandt ligaens 12 bedste hold.

De fleste hold nærmer sig halvvejsmærket i indeværende sæson, hvorfor det så småt begynder at spidse til på de afgørende pladser.

I toppen ser det virkelig godt ud for BERRY's OPAA, der nærmest allerede har sikret sig en plads i slutspillet, der bliver afviklet på LAN i denne omgang.

Det samme kan siges om sidste sæsons vinder fra AaB, der med syv sejre i otte kampe også indtager en plads i toppen af tabellen.

Efter en skidt start er CEPTER BITSKINS også oppe i top 6, mens det altid stærke Tricked-hold også har vundet de fleste af sine kampe.

Det betyder, at AGF, som alle regnede med ville vinde i år, skal til at få nogle sejre i hus, for ellers kan slutspillet pludselig komme meget langt væk.

Det får de mulighed for i dag, for tre af ligaens svageste hold er på programmet. AGF skal møde SoA, Madsport og sit eget akademihold, så alt andet end ni point vil være skuffende for cajunb, kristou og resten af AGF.

I løbet af grundspillet møder alle hold hinanden to gange. Hvert hold skal altså spille 22 kampe. De seks bedste går videre til slutspillet.

Sådan sender Dust2tv i aften:

  • 18:00 - Spirit of Amiga vs. AaB

  • 19:00 - MASONIC vs. Astralis Talent

  • 20:00 - AGF Academy vs. DREAM

  • 21:00 - AGF vs. Madsport

  • 22:00 - MASONIC vs. Spirit of Amiga

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.