FG.Sharkgaming ligger fortsat nummer et i POWER 1. Division

Tophold smider point i POWER 1. Division

FG.Sharkgaming er fortsat i toppen af POWER 1. Division efter dagens kampe.

Tirsdag aften var der topopgør på programmet, da nummer et og to i POWER 1. Division krydsede klinger.

Topholdet fastholder føring

Topholdet i 1. Division, FG.Sharkgaming, havde tirsdag aften to kampe på programmet.

I første opgør skulle de op imod ligaens nummer to, Sørby Esport, på Vertigo, hvor der for alvor var topplaceringer på spil. Kampen gik da også hele vejen til overtid, hvor FG.Sharkgaming til sidst måtte se sig slået af Sørby Esport efter en brandkamp fra Leakz, der imponerede med en rating på 1.38.

I aftenens 2. kamp for FG.Sharkgaming skulle holdet møde Agaming i dét, der måtte anses som en pligtsejr for divisionens nummer et. De levede da også op til favoritværdigheden, da drengene fra Fjerritslev Gymnasium på overbevisende vis besejrede Agaming med 16-4 på Nuke.

FG.Sharkgaming ligger fortsat nummer et i POWER 1. Division efter aftenens kampe, hvor Sørby Esport også slog ESIMED Esports med 16-5. Det kunne altså ikke have set bedre ud for Sørby Esport, der nu har vundet fem ud af fem mulige.

Hård dag på efterskolen

I den anden ende af POWER 1. Division ligger Ølgod Efterskole stadig sidst i tabellen efter aftenens to kampe.

Efterskoledrengene startede ud mod forsinket5, hvor de som klare underdogs skulle håbe på at lave en overraskelse. Det blev dog ikke til mere end et håb, da de på Nuke tabte 16-5 mod en særdeles velspillende juuL.

I deres 2. kamp på aftenen skulle Ølgod Efterskole møde ESIMED Esports på Ancient. De unge drenge kom dog aldrig rigtig i gang, og også her blev det til et stort nederlag på 16-3, da sirah med en rating på 2.06 spillede en rigtig flot kamp.

Ølgod Efterskole ligger efter aftenens kampprogram stadig i bunden af POWER 1. Division.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.