mertz har blandt andet spillet for North tilbage i 2018, hvor de tilhørte verdens top 10.

Dansk AWP'er tager springet til VALORANT: "Jeg har ikke den samme passion for CS"

mertz takker af med Counter-Strike og har i stedet rettet øjnene mod en karriere i spiltitlen VALORANT.

mertz forlader Counter-Strike til fordel for VALORANT. Det melder hovedpersonen onsdag eftermiddag.

Efter et episk eventyr i Counter-Strike vil jeg gerne opnå nye mål i et nyt miljø. Jeg er stolt af at fortælle jer at mit næste kapitel bliver skrevet  i VALORANT, skriver mertz blandt andet på Twitter.

Den 23-årige AWP-spiller skifter til den konkurrerende spiltitel efter mere end seks år som professionel Counter-Strike-spiller. En beslutning, han uddyber overfor Dust2.dk.

Det handler om, at jeg ikke har den samme passion for mit ellers livslange kærlighed i form af CS. I senere tid har det ikke vækket den samme interesse som det plejede, og jeg kunne godt mærke på mig selv, at det drive, der skal til for at være på toppen, det har jeg langsomt mistet, som årene er gået. Med det sagt så har jeg det stik modsat med den nye udfordring i VALORANT. Jeg føler, jeg kan spille det alle timer i døgnet og har ikke nogen forhindringer på den front, fortæller mertz. 

mertz vender dog ikke helt Counter-Strike ryggen, da han fortsat følger esporten, fastslår han.

Det skal lige siges, at jeg stadig følger med i kampene der foregår på både den danske og internationale scene. CS vil stadig have en meget speciel plads i mit hjerte indtil den dag jeg går bort, afslutter mertz.

På Twitter oplyser mertz desuden, at han fortsat er på kontrakt hos Nordavind, hvor han og resten af holdet i august blev sat på transferlisten, og har altså fået lov at udforske sine muligheder.

Danskeren har været en del af en række hold gennem de sidste seks år heriblandt North, Heroic, Copenhagen Flames Singularity og x6tence, mens han i de tidligere år i sin karriere spillede på blandt andet Copenhagen Wolves og eFuture.

#1(Med 0 svar)
29. september 2021 kl. 23:19
Wasin
Tilbage i North Academy dagene troede jeg oprigtigt på mertz skulle være the next big thing indenfor dansk cs. Det så virkelig lovende ud med awpen - desværre blev det hele dog altid en smule uforløst og det virker som om han aldrig rigtigt "fandt sig til rette" noget sted.

Den her beslutning virker logisk - løbet er nok kørt på noget større hold i csgo, det ville i hvert falde kræve et længerevarende kontinuerligt højt niveau.
#2(Med 2 svar)
30. september 2021 kl. 05:18
Kugle
Hvem er han?
#4(Med 1 svar)
30. september 2021 kl. 07:29
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvis nogle af ordene i artiklen er for lange, så må du lige så til.
#6(Med 0 svar)
30. september 2021 kl. 08:47
RasmusRoev
Sjaaaawt :P
#3(Med 0 svar)
30. september 2021 kl. 06:24
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Øv :( Held og lykke mertz
#5(Med 0 svar)
30. september 2021 kl. 08:46
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Godt han ikke er færdig med eSport helt selvom det er et 'farvel' til cs.
#7(Med 0 svar)
30. september 2021 kl. 09:15
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er derfor, at vi vil have folk til at udtale sig! "Efter et episk eventyr", "livslange kærlighed i form af CS" og "CS vil stadig have en meget speciel plads i mit hjerte indtil den dag jeg går bort". Han lyder sgu ellers til at være en passioneret herre! :) Anyways, jeg forstod aldrig rigtigt, hvorfor hans tid på MSL's hold blev så kort og argumentationen fra MSL var ikke ligefrem overbevisende. Efter den seneste periode i Nordavind lignede Mertz ellers en spiller, som var klar til at blive samlet op igen, men fair nok, hvis motivationen og evt. tilbuddene ikke er der - der skal vel mad på bordet. Gl med det hele!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.