POWER Ligaen sæson 18 er i fuld gang.

Top- og bundhold skal i duel

Onsdag aften er der igen kampe i POWER Ligaens divisioner, hvor vi viser kampe fra både POWER Ligaen samt 2. og 3. division.

Det er blevet onsdag, og tiden er dermed kommet til at få skudt flere kampe i POWER Ligaen og divisioner af i gang.

Vi lægger ud i 2. division A, hvor rækkens sidste hold uden kampe langt om længe skal i ilden. Det er nemlig Future Gaming, der klokken 18:00 krydser klinger med Quantaya-Gaming, der fortsat er ubesejret og ligger nummer tre i divisonen.

Efter det opgør vender vi blikket mod POWER Ligaen, hvor sidste sæsons finalister fra Tricked skal i ilden klokken 19:00. Det skal de mod DREAM.gg, der med nød og næppe reddede sig endnu en sæson i det fine selskab i sidste sæson og nu ligger på en foreløbig femteplads.

Senere skal DREAM.gg igen i kamp, når MASONIC, der buldrede afsted tirsdag aften, venter på serveren. MASONIC gjorde rent bord mod først Madsport Esports og senere Esport Harte Martinsen, og de indtager nu tredjepladsen i POWER Ligaen, lige efter OPAA og AaB.

Aftenen rundes af i 3. division A, hvor rækkens bundhold Halstedhus.Masonic skal forsøge at få sæsonens første point på kontoen. Det skal de mod Madsport Youngsters, der befinder sig på en 8. plads i rækken.

Onsdagens kampe på streamen er som følger:

  • 18:00 - Quantaya-Gaming vs. Future Gaming (2. division A)
  • 19:00 - DREAM.gg vs. Tricked (POWER Ligaen)
  • 20:00 - HDE.Hype vs. Cerebrum Gaming (2. division A)
  • 21:00 - MASONIC vs. DREAM.gg (POWER Ligaen)
  • 22:00 - Halstedhus.Masonic vs. Madsport Youngsters (3. division A)

Følg med på streamen herunder:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.