Der var rigeligt med kampe i POWER Ligaens divisioner onsdag aften.

Bryder sejrsstimen

Førerholdet i 2. division B måtte se sig besejret her til aften, hvorfor denne sæsons flotte sejrsstime nu er brudt.

Der var lagt i ovnen til nogle spændende opgør onsdag aften, da divisionerne i POWER Ligaen atter rullede over skærmen. Her var flere af divisionernes tophold nemlig i aktion, og der var rig mulighed for at stjæle tronen fra modstanderne.

Ikke længere ubesejret

Også i 2. division B var der spænding på programmet, for her skulle divisionens førerhold, MASONIC Academy, i aktion hele to gange. Forud for aftenens opgør var holdet ubesejret i hele denne sæson, og det skulle derfor blive spændende at se, om de kunne fortsætte den gode stime.

Første opgør bød på et andet akademihold, nemlig AaB Akademi, og her var det altså det nordjyske mandskab, der viste sig stærkest. Med en stærk duo i form af un1z4n og JBOEN blev det nemlig til en 16-11-sejr på Overpass, hvorfor MASONIC Academy altså blev tildelt deres første nederlag i denne sæson.

Hernæst skulle MASONIC Academy krydse klinger med Aflyst, som befandt sig i den anden ende af tabellen. Forud for dagens opgør havde holdet nemlig tabt samtlige af deres fem kampe.

Dette havde Læx og co. dog planer om at ændre på her til aften, for her blev det nemlig til en 16-11-sejr over divisionens førerhold. Med 26 kills og en rating på 1.54 brillerede Læx på serveren her til aften, skarpt forfulgt af en velspillende holdkammerat i form af k0nge, som præsterede en rating på 1.47.

Til trods for den brudte sejrsstime befinder MASONIC Academy sig fortsat i toppen af tabellen med 15 point, med tre point ned til nærmeste forfølger, Falcons. Nederlaget til Aflyst betyder dog, at sidstnævnte nu omsider er kommet på pointtavlen, da holdet har sikret deres første tre point her til aften.

Stillingen i 2. division B er lige nu:

Tæt kamp om toppen

Også i 3. division C spidser det for alvor til, for her ligger hele seks hold á point med 15 point. Dette er blandt andet et resultat af aftenens opgør, hvor blandt andre topholdet Ølgod Efterskole 2 krydsede klinger med Obliviate Talent.

Forud for aftenens opgør var der blot tre point imellem de to hold, hvorfor Ølgod Efterskole 2 altså kunne skyde sig helt op i toppen af tabellen med en sejr.

Det blev dog en noget ensidig affære, da Obliviate Talent viste de dominerende takter helt fra starten. Med en velspillende CHRSTAN i front blev det derfor til en 16-6-sejr til talentholdet, som altså nu er rykket over Ølgod Efterskole 2 i tabellen og op på en fjerdeplads.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.