cajunb er enig i, at starte ikke har været optimal. Illustration: Dust2.dk

"Starten har ikke været optimal"

Det nye AGF's start på tilværelsen har ikke været optimal, fortæller cajunb til Dust2.dk. Mandag tager holdet hul på sæsonen i POWER Ligaen.

POWER Ligaen er i fuld gang, og mandag er der igen kampe på programmet. 11 af de 12 hold har været i aktion denne sæson, og mandag skal det 12. hold også i manegen.

Det er nemlig blevet spilledag for AGF, der præsenterede nyt holdkort i begyndelsen af august, hvor Nodios, Kristou og cajunb sammen med Frøslev og Cabbi udgør den startfemmer, der skal kæmpe for guld til det østjyske denne sæson.

Men det er et slagent AGF-mandskab, der kommer ind til sine første kampe i denne sæson af POWER Ligaen. Holdet har endnu en sejr i HLTV-regi til gode, og det er langt fra optimalt, fortæller cajunb til Dust2.dk.

Starten har ikke været optimal. De chancer, vi har fået, har vi ikke formået at gribe i forhold til HLTV-turneringerne. Vi viste glimt af niveauet i de åbne IEM Fall-kvalifikationer, men når vi ramte de bedre hold, blev det stopklodsen.

Det er især holdets manglende erfaring sammen, der gør, at situationer uden aftaler ingame kan opstå. Og det arbejdes der på, fortæller han.

Vores mangel på officielle kampe har gjort, at der er nogle scenarier, vi oplever i kampene, som vi ikke har aftaler på plads for, hvilket oftest har gjort, at vi har tabt nogle nøglerunder, som koster i det lange løb. Så lige nu bliver der løbende lagt lag på hele tiden, så vi forhåbentligt får udfaset småfejlene med tiden.

Hvad er forklaringen på jeres knapt så gode start?

Der er ikke nogen dybere forklaring på nuværende tidspunkt, ud over at de hold, vi har spillet imod, har været bedre end os. Vi har skullet skabe en mappool på meget kort tid, og det gør, at vi har haft rigtig mange udfordringer på nogle af vores maps, fordi vi ikke har kunnet nå at gå 100% i dybden med dem, siger cajunb og tilføjer:

Samtidig har vi en ny IGL og spillere, som skal finde sig til rette på nye positioner. Så det her er desværre resultatet af det indtil videre - men jeg er en del af udviklingen hver dag, og jeg mærker fremgang. Det er det vigtigste lige nu, siger cajunb.

Favoritter til guldet

Mandag aften gælder det så AGF's første kampe i denne sæson af POWER Ligaen. Her møder de først DREAM.gg, inden Esport Harte Martinsen senere på aftenen står klar på serveren. Og IGL'en hos østjyderne er før kampene ikke et sekund i tvivl om målsætningen:

Jeg forventer to stensikre sejre, hvis vi skal opretholde vores målsætning om at vinde POWER Ligaen, siger han.

Før sæsonen blev skudt i gang blev holdene i POWER Ligaen bedt om både at pege på en favorit samt et bud på en MVP.

Her var der bred enighed om, at AGF var en oplagt kandidat til guldet, mens især Kristous navn var at finde flere gange blandt svarene. Og det var ikke en overraskelse for cajunb, der sender rosende ord i retning af AGF's AWP'er.

Det bekræfter os i, at vi ikke er de eneste, som ser potentiale i det her hold. At Kristou bliver nævnt som MVP-favorit, er ikke en overraskelse, for den bette knæjt har rigtig meget talent,  og hvis han fortsætter sin udvikling, så spår jeg ham en lys fremtid, lyder det fra cajunb.

AGF's kampe mandag aften i POWER Ligaen er som følger:

  • 19:00 - AGF vs. DREAM.gg
  • 21:00 - AGF vs. Esport Harte Martinsen
#1(Med 0 svar)
20. september 2021 kl. 16:12
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Regner med to sejre i dag
#2(Med 0 svar)
20. september 2021 kl. 16:15
vnG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Tror de vinder, men damn det er nogen presbolde at starte med to kampe de på papiret SKAL vinde.

Der er ingen gratis sejre i den her turnering, alle hold kan skyde fra sig - spændende.
#3(Med 0 svar)
20. september 2021 kl. 17:20
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er sgu et dejlig ærligt interview uden for meget politisk bullshit. Gl.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.