mupzG og Spirit of Amiga indtager 11. pladsen i POWER Ligaen.

Trods skidt start: "Målet er stadig slutspillet"

Spirit of Amiga har ikke fået den bedste start, men forventninger er stadig store.

POWER Ligaen er kommet godt i gang, men et af holdene, der ikke har fået den bedste start på sæsonen, er Spirit of Amiga.

I den forbindelse har Dust2.dk fanget mupzG, der sætter ord på sæsonens start, forventninger, udskiftninger, hvornår de første sejrer tikker ind og mere.

"Målet er stadig slutspillet"

Inden den 18. sæson af POWER Ligaen blev skudt i gang, var forventningerne i Spirit of Amiga-lejren at ramme slutspillet, og til trods for den skidte start, er det stadig målet.

Vores forventninger var klart at spille med med om slutspillet, og det er det stadigvæk, selvom det måske ikke ser lige så realistisk ud, som det gjorde inden sæsonstarten, så har to nederlag i starten ikke slået os ud, udtaler mupzG til Dust2.dk. 

De to nederlag blev mod Madsport og AGF Academy. Inden sæsonen blev et par yngre ansigter hentet op i form af Griller og logz, og det har blandet andet været nerver, der har tabt dem kampe, fortæller mupzG.

Begge hold spillede utrolig godt, og vi spillede mindre godt. Vi har haft nogle mindre problemer på holdet med de yngre og deres nerver, som gjorde, at vi lavede nogle fejl, som endte med os tabe kampene, udtaler mupzG til Dust2.dk og fortsætter:. 

Overordnet set har resultaterne ikke været tilfredsstillende, hvis vi gerne vil spille med om slutspillet, og derfor har vi også puttet flere timer og gennemgået vores fejl for at forbedre vores spil de næste kampe. 

Vetosystemet har ikke gjort godt for boblerholdet, da det er svært at få en fuldendt mappool inden ligastarten.

Jeg håber dog, Dust2.dk får skiftet deres vetosystem, da mange hold skifter ud inden ligastart eller danner helt nye hold, hvilket gør det umuligt at have en fuldendt mappool til ligastart.

Dust2.dk bedte mupzG om at uddybe hvilken betydning, det kan have for holdene, hvis man ikke har en fuldendt mappool ved sæson start.

Kigger vi på ligaen og holdende inden kampstart, har måske 6-7 af holdende lavet udskiftninger eller er et helt nyt hold, og har derfor ikke mulighed for at have fem maps klar til sæsonstart, hvilket betyder, at man kan ende ud på et map, man aldrig har praccet med hjemmebanefordelen, fortæller mupzG og tilføjer:

Jeg tænker også, det er derfor, at nogle af holdene, som har haft nye lineups, bevidst har flyttet deres kampe de første to spilleuger, hvilket måske bare er et smart move af dem. 

Dog vil jeg aldrig nogensinde fratage en sejr fra de hold, som har slået os, da de har spillet bedre, og AGF Academy vælger et map, som vi aldrig har spillet, hvilket er smart af dem, men en trist situation for os, da vi rent faktisk har fire maps og kunne ende på et map, som vi har praccet med det normale vetosystem.

Selvom sejrene ikke er tikket ind, så føler mupzG stadigvæk, at de har fat i den rette konstellation, og han nævner også, at vi kan forvente at se de første sejre tikke ind på mandag, hvor Dream og Esport Harte er på programmet.

Det føler jeg helt bestemt, at vi har. Vi skal bare bruge lidt mere tid sammen, og de unge gutter skal vende sig til det en helt anden måde og spille CS på, slutter mupzG af med og understreger, at der ikke kommer nogle udskiftninger på holdkortet.

Spirit of Amiga består af følgende:

  • Danmark mupzG
  • Danmark dez1per
  • Danmark logz
  • Danmark Griller
  • Danmark Helik

På mandag skal Spirit of Amiga i aktion mod Dream og Esport Harte.

#1(Med 0 svar)
18. september 2021 kl. 21:30
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det virker lidt som et døende projekt med SoA. Ingen aktivitet eller promovering for spillerne trods nogle skønne personligheder held og Lykke gutter
#2(Med 0 svar)
19. september 2021 kl. 16:06
Koste
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Vil ikke sige de har haft en skidt start. De har kun spillet udebane indtil videre og hjemmebane hold spiller oftest på deres bedste map og har generelt bare en kæmpe fordel der. Tror scoren kommer til at se anderledes ud så snart de får spillet deres hjemmebane kampe.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.