Begge bundhold i 2. division A skal i kamp onsdag aften.

Flere bundhold skal i kamp onsdag aften

Onsdag aften står især i 2. divisionernes tegn på streamen.

Det er blevet den tid på ugen, hvor vi skal have skudt en række kampe i POWER Ligaens divisioner i gang, og onsdag aften står i 2. divisionernes tegn på streamen.

Vi begynder i 2. division B, hvor AaB Akademi klokken 19:00 tager imod huleN. De to hold ligger á point på henholdsvis 8. og 9. pladsen i rækken, hvor de efter tre kampe hver har tre point. Aftenens første kamp bliver derfor en mulighed for at slippe væk fra bunden for en stund.

Det er dog ikke aftenens sidste kamp på streamen fra 2. division B.

For klokken 21:00 krydser Catchii og Avalanche nemlig klinger. Avalanche har stadig sæsonens første point til gode, mens det for Catchiis vedkommende kan blive en fordobling af de tre point, de allerede har, hvis de vinder aftenens kamp mod Avalanche.

Stillingen i 2. division A er lige nu:

Bundholdene i aktion

Flere af holdene fra 2. division A skal også i kamp onsdag aften.

Klokken 20:00 tager oprykkerne fra goatgang imod et af rækkens bundhold, Kronjyllands Esport * Jutlander, der ligger næstsidst.

goatgang har tre point efter lige så mange kampe, og sæsonstarten har derfor ikke været så dominerende, som goatgang var i 3. division sidste sæson, hvor de vandt de første fem kampe i sæsonen.

Vi runder aftenen af med endnu et bundhold i aktion. Denne gang er det Cerebrum Gaming, der klokken 22:00 brager sammen med Luxera, der med en sejr kan spille sig op på siden af rækkens førerhold DREAM Alliance, Brøndby Esport, Bricksports og Quantaya-Gaming.

Stillingen i 2. division B er lige nu:

Aftenens program på streamen ser ud som følger:

  • 19:00 - AaB Akademi vs. huleN (2. division B)
  • 20:00 - goatgang vs. Kronjyllands Esport * Jutlander (2. division A)
  • 21:00 - Catchii vs. Avalanche (2. division B)
  • 22:00 - Luxera vs. Cerebrum Gaming (2. division A)

Se med på den officielle stream herunder:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.