Flere af aftenens opgør bestod af overtidsdramaer.

Overtidsdramaer i 1. division

Dagen bød på en masse tætte kampe og overtidsdramaer i 1. Division.

Der var adskillige spændende opgør på programmet her til aften, da POWER Ligaens 1. division igen rullede over skærmen - og flere af disse måtte ud i overtid, før de kunne afgøres.

Forsvarende mestre sejrer i overtid

I den øverste division af POWER Ligaen var der en enkelt kamp på programmet her til aften. Her var det de forsvarende mestre fra AaB, der krydsede klinger med Madsport Esports.

Forud for opgøret havde begge mandskaber tre point på kontoen. AaB havde dog kun spillet en enkelt kamp, mens Madsport Esports havde lidt nederlag i to ud af tre opgør.

Aftenens kamp startede ud i Madsports favør, da holdet kom foran med nogle runder. De forsvarende mestre fra Nordjylland fik dog hurtigt kæmpet sig tilbage i opgøret, og herefter sloges de to hold side om side, indtil kampen til sidst måtte ud i overtid.

Her var der dog ingen tvivl om, hvem det stærkeste mandskab var. Med fire runder i streg fik alexsomfan og co. nemlig hevet sejren i hus, hvorfor holdet nu har seks point på kontoen.

Overtidsdramaer i 1. division

I 1. division var blandt andre Sera Esport og DEJAVUE i ilden, og her måtte kampen ligeledes ud i overtid, inden den kunne afgøres til førstnævntes fordel - og det til trods for en brandvarm Hartvig fra DEJAVUE, som præsterede hele 40 kills og en rating på 1.53.

Sera Esport har dermed sikret deres anden sejr i 1. division, hvilket sender dem op på seks point. DEJAVUE har derimod lidt nederlag i tre ud af fire kampe, hvorfor de endnu kun har tre point på tavlen.

Også opgøret mellem FG.Sharkgaming og IGNITE måtte ud i overtid, inden sidstnævnte kunne tage sejren. Forud for opgøret lå FG.Sharkgaming i toppen af tabellen med seks point efter tre kampe, mens IGNITE havde tre point efter et enkelt opgør.

Begge hold kæmpede en brav kamp i aftenens opgør, men i sidste ende var det altså IGNITE, der kunne tage sejren 19-16. Her var det især Davud, der præsterede med en rating på 1.42, mens også IGL'en Equip var godt med på serveren.

Aftenens kampe i 1. Division blev selvfølgelig også rundet af med en sand neglebider, da Sera Evolution sikrede sig sejren over IGNITE i overtid, mens Sørby kunne gøre sig tre point rigere efter en sejr over Ølgod Efterskole.

Stillingen i 1. division er nu som følger:

#1(Med 0 svar)
14. september 2021 kl. 23:16
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hold kæft AaB og Madsport spillede godt!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.