alexsomfan og AaB tager mandag aften hul på titelforsvaret i POWER Ligaen.

Forsvarende mester om lineup-uro: "Det har sat os langt tilbage"

Dust2.dk har fået en snak med AaB-IGL'en, der sætter ord på både udskiftninger op til sæsonstart og det titelforsvar, der venter nordjyderne.

En ny sæson af POWER Ligaen er i fuld gang, og de fleste af holdene har været i aktion. Vi mangler dog stadig at se tre hold i kamp, og det er DREAM.gg, AGF og de forsvarende mestre fra AaB.

Sidstnævnte tog fusen på de fleste og sikrede sig sensationelt titlen som POWER Ligaen-mestre ved at slå først MASONIC i kvartfinalen, så ex-QBF i semifinalen og til sidst Tricked i finalen. Og det kan sagtens ende med endnu et mesterskab til nordjyderne, lyder det fra alexsomfan.

Selvfølgelig er det muligt. Niveauet er tæt, måske tættere end sidste sæson,  men siden da har vi fået en masse individuel erfaring i diverse internationale turneringer, fået meget bedre pracc-grupper og en helvedes masse selvtillid. Så vi står bedre nu, end vi gjorde sidst, også selvom der har været roster-rod, siger IGL'en.

I forbindelse med starten på sidste sæson sagde du blandt andet, at det var en fordel for jer, at holdene kun mødte hinanden én gang. Det er jo anderledes denne sæson, så hvordan tror du, det kommer til at spille ind i jeres titelforsvar?

Det kommer nok til at være en ulempe for os nu, da vi skal til at starte forfra nu, og med det VETO system, der er nu, kræver det en bred map pool på 5 maps. Det har vi ikke, men skal man se positivt på det nu, tror jeg, folk respekterer os mere og på den måde giver os mere plads til at spille vores spil, hvilket er farligt, lyder det fra alexsomfan.

Uro på de indre linjer

AaB tager mandag aften hul på deres titelforsvar, når de møder DREAM.gg og OPAA.

Men det er ikke med det samme holdkort, som det der tog sejren i POWER Ligaen Sæson 17. Foruden Vaegten, der kort tid efter ligasejren røg af holdet, så er også scott fortid. Det samme er fakeZ, der ellers blev hentet ind som erstatning for Vaegten.

Hvad der præcist er foregået, ønsker ingame leaderen ikke at gå dybere ind i. Men faktum er, at de nu er ude af holdet, og uroen omkring lineuppet har da også påvirket forberedelserne, forklarer alexsomfan.

Det har sat os langt tilbage på den taktiske del. Vi havde trods alt praccet 20 timer om ugen siden vores start den 2. august, så det er da helt klart tid, der kunne have været brugt på andet. Men vores fokus er fremadrettet, da vi alligevel ikke kan lave om på fortiden, siger han.

Som erstatning har AaB blandt andet haft blikket rettet mod Sera Evolution i 1. division, hvor PihLziNh0 var tiltænkt en plads på AaB-holdet. Skiftet gik dog i vasken, men interessen var der, indrømmer IGL'en.

Når man mister en spiller, skal man have en ny, og der var vi blandt andet ude og lede i Sera-lejren. Da tingene ikke kunne falde på plads, var vi nødt til at gå andre veje. Det er jo sådan sportsverdenen er. Vi har snakket om, hvilke konstellationer, vi synes, var bedst, og undersøgt mulighederne omkring det. Tingene går hurtigt i CS, og vi havde heller ikke selv regnet med at skulle ud og lede efter nye ansigter, forklarer alexsomfan.

I stedet spiller AaB for tiden med jarko og SandeN, der blandt andet har været med til at spille afgørende kampe om en plads i den lukkede IEM Fall-kvalifikation samt avancement til Elisa Invitational Fall.

Især SandeN viste gode takter, og alexsomfan har da også kun roser til overs for den 25-årige spiller, der har en fortid i blandt andet SK Gaming og Alpha.

SandeN er en utrolig dygtig, rolig og erfaren spiller. Han hviler meget i sig selv, og når først han får den indstilling, at han ejer alt, så går han ind og ejer alt. Og oven i det, er han bare super dedikeret, brænder for det, arbejder for det, og ja, det er sgu en fornøjelse at spille med ham, siger IGL'en, der dog ikke vil sige mere om, hvorvidt SandeN og jarko bliver tilknyttet AaB fast.

De største trusler mod mesterskab

Efter de første par kampe i POWER Ligaen er især OPAA kommet flyvende fra start. Og det er også dem, alexsomfan skeler til, når han bliver bedt om at pege på de største konkurrenter om triumfen i POWER Ligaen Sæson 18.

Helt klart OPAA. De har vist godt takter både internationalt og i POWER Ligaen. De virker til at ride på en bølge af selvtillid, og så er de bare på toppen individuelt, det må man give dem, siger han.

Skal AaB gå hele vejen i POWER Ligaen igen, er det dog en forudsætning, at der kommer styr på holdkortet, indrømmer alexsomfan.

Det vigtigste er stabilitet og et solidt lineup, så vinder vi endnu engang.

AaB spiller mandag aften i POWER Ligaen, hvor de klokken 19:00 møder DREAM.gg.

AaB's holdkort ser ud som følger:

  • Danmark alexsomfan
  • Danmark Patti
  • Danmark Buzz
     
  • Danmark Brian Torp (coach)
#1(Med 6 svar)
13. september 2021 kl. 15:26
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ville være en klasse signing af Sandy, hvis AaB har midlerne ved jeg han er klar til at gå all in.. Og så bor Sandy jo i Aalborg :D Men mon ikke han sigter lidt højere ? Han var trods alt i South lejren og kigge som om.

Buzz er faktisk en spiller jeg har haft kikket på selv, rigtig spændende spiller!

Og alt respekt til Alex! Dybt imponeret over deres præstationer sidste sæson og efter.. Den havde jeg ærligt ikke set.
#2(Med 5 svar)
13. september 2021 kl. 16:02
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Men kunne jo være de kunne lande en aftale med lav buyout fx. Han har vel også en interesse i at holde sig varm og vise sig frem. Jeg troede, ar han nærmest var stoppet, indtil han spillede standin for AaB.

Det tænker jeg da vil øge ens chancer for et godt tilbud, fx fra hold som AGF og Flames, end hvis man nærmest er forsvundet og spiller i det 'skjulte'.
#3(Med 0 svar)
13. september 2021 kl. 17:29
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jamen du har ret, jeg ved han spiller meget standin rundt omkring.. Men er det worth for hold som AaB at få ham på kontrakt og bruge penge på ham hvis de ved han er videre relativt hurtigt ?

Men han vil kunne give noget til en del hold på en sådan aftale også..
#4(Med 3 svar)
13. september 2021 kl. 17:34
Phoey
Sanden har aldrig været nærmest stoppet så vidt jeg ved.
Han har arbejdet lidt i skyggerne.. Men han har holdt sig igang og givet den 200km/t længe.
#5(Med 2 svar)
13. september 2021 kl. 17:37
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nu siger jeg jo også bare, hvad jeg troede, fordi man ikke har set og hørt særlig meget til ham længe. Og mon ikke en del flere troede det samme. Min pointe er bare, at det bør være i hans interesse at vise sig frem, hvis han gerne vil en karriere i CS.
#6(Med 1 svar)
13. september 2021 kl. 17:58
Phoey
Det var også blot for at kaste lys over hans gode form. Den er ikke kommet af pauser men af benhårdt arbejde.

- Og selvfølgelig er det da præcis hvad han gør med Aab i øjeblikket. Det ligner en fin aftale for begge parter taget situationen i betragtning.
#7(Med 0 svar)
13. september 2021 kl. 18:03
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Fedt, så er vi jo enige :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.