Sådan ser stillingen ud i 2. division efter første uge

Der er for alvor kommet i gang i 2. division, hvor der særligt er fart over feltet i B-divisionen.

Vi er nu én uge inde i sæsonen, hvor endnu en spillerunde i POWER Ligaens 2. division i dag løb af stablen. Her har flere hold foreløbigt har lagt sig i front efter et travlt kampprogram særligt i gruppe B.

I A-divisionen løb Quantaya og goatgang begge med et par overbevisende sejre over henholdvist Luxera og Cerebrum Gaming.

DREAM Alliance fik i mellemtiden kamp til stregen, da de mødte HDE.Hype. Her skød en brandvarm Vendelb0 med sine 34 kills og 1.59 rating DREAM-truppen til en 16-13-sejr, hvorfor de nu har 6 point efter tre kampe.

I 2. division B havde Jylland Powerhouse i dag hele tre kampe på programmet, hvoraf det blev til to sejre. Det ene nederlag gik til Faceit Fiat efter en yderst tæt duel, der først blev afgjort efter tre gange overtid.

Særligt Smolt var i stødet i alle dagens kampe, og derfor indtager han og resten af Jylland Powerhouse nu andenpladsen med 9 point lige foran MASONIC Academy, der ligeledes opnåede 9 point i dag.

MASONIC Academy stødte nemlig sammen med Trickeds akademihold Tricked.AT i et brag af en kamp, der måtte ud i dobbelt overtid. MASONIC Academy tog i sidste ende sejren trods en skarptskydende jekuz1h, hvorfor de sidder på tre ud af tre mulige sejre.

Falcons fik lov at runde dagen af med en sikker sejr over Faceit Fiat, der sender dem op på en tredjeplads med 9 point efter fem kampe. 

2. division A

2. division B

#1(Med 1 svar)
8. september 2021 kl. 23:36
jappanini
Hvem er de der der ligger nummer 1 i 2.div A??
#3(Med 0 svar)
8. september 2021 kl. 23:37
muGGe
Har hørt de skulle være vanvittige!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.