DEJAVUE spillede en meget tæt kamp i 1. Division.

Overtidsdrama i 1. Division

Det blev et tæt opgør, som blev spillet i POWER Ligaen 1. Division tirsdag aften.

Tirsdag fortsatte divisionerne i POWER Ligaen, mens der også var et enkelt opgør på programmet i Ligaen.

Fortsætter dominansen

Tirsdag aften var der et enkelt opgør på programmet i POWER Ligaen, og her fortsatte OPAA, hvor de slap.

BERRYs tropper havde nemlig et opgør mod AGF Academy på programmet, og her viste mandskabet det samme høje niveau som mandag aften. Det var nemlig en smal sag for OPAA at hive en 16-7-sejr hjem i baggagen, hvorfor holdet nu har 12 point efter fire kampe, mens oprykkerne AGF Academy har tre point efter tre kampe.

Tæt opgør i 1. Division

I 1. Division var der også kun et enkelt opgør på programmet, og det var da DEJAVUE stod over for FG.Sharkgaming.

Førstnævnte skiftede ud inden sæsonen, hvorfor deres nye holdkort skulle forsøge at gøre det bedre end i sidste spillerunde, hvor det blev til en sejr og et nederlag. Sidstnævnte havde fået en lignende start inden tirsdagens kamp, hvorfor der var lagt op til et spændende opgør.

Kampen var meget jævnbyrdigt, og det bølgede lidt frem og tilbage, da ingen af de to mandskaber var klar til at give op.

Det var derfor heller ikke den store overraskelse, at det tætte opgør måtte i overtid for at blive afgjort, men her var der forskel på de to holds niveauer. Her viste FG.Sharkgaming nemlig niveau, da de hurtigt vandt de fire nødvendige runder for at tage en 19-15-sejr - dette til trods for en brandvarm n1Xen, som skød 38 og havde en rating på 1.57.

Med sejren har FG.Sharkgaming også lagt sig op på andenpladsen i divisionen med seks point efter tre kampe. Det har dog været tre utrolig tættere kampe, hvor to er afgjort i overtid, mens det tredje måtte ud i 30 runder, og det bliver spændende at følge holdet i resten af sæsonen for at se, om de kan lukke deres kampe lidt hurtigere.

Hård start i 2. Division

I 2. Division B var der tre opgør på programmet i dag, og her stod Aflyst for to af dem, da de mødte henholdsvis Falcons og Faceit Fiat.

Desværre for Aflyst, så gik det ikke specielt godt i dag, hvor holdet havde svært ved at finde det helt store niveau frem. Dette resulterede i et meget tæt nederlag til Faceit Fiat i første kamp, inden Falcons ventede.

Her blev det dog ikke kønnere, da Falcons simpelthen var alt for stærke og tog en 16-8-sejr. Dermed har Aflyst tabt tre ud af tre kampe i starten af sæsonen, hvorfor det langt fra er blevet til den optimale start. Falcons, derimod, har fået en ganske fin start på 2. Division med to sejre i tre kampe, hvorfor holdet ligger nummer to i øjeblikket.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.