Xyp9x træder ind, og gla1ve tager en pause for at forberede sig på den familieforøgelse, der er på vej.

Astralis bruger Xyp9x til BLAST

Når BLAST Premier Fall-gruppespillet i næste uge løber af stablen, kommer Xyp9x til at træde ind i lineuppet igen.

Xyp9x kommer tilbage i Astralis' aktive lineup, mens gla1ve tager en pause forud for den kommende familieforøgelse, der er lige på trapperne.

Det skriver gla1ve på Twitter tirsdag eftermiddag.

Jeg vil virkelig ikke gå glip af fødslen af mit første barn, og det betyder alt for mig, at det også er noget min organisation og mine holdkammerater vil for mig. Det er ingen hemmelighed, at jeg virkelig gerne vil spille , men jeg ville heller ikke sætte holdet i en situation, hvor de er nødt til at skifte en spiller, mens en turnering er i gang.

Det ville skabe for meget forvirring og for alles skyld, har vi besluttet at gøre det nu. Sammen med Danny (zonic, red.) gør jeg alt, hvad jeg kan for at forberede og hjælpe holdet med at blive klar til BLAST-gruppespillet. Jeg vil være ved deres side hele vejen. Jeg tror på mit hold, skriver gla1ve i opslaget.

Det er seks måneder siden, han på Twitter annoncerede, at han og kæresten ventede barn, og den dato er ved at være nået nu.

Dermed er Xyp9x altså ikke helt færdig i Astralis, efter han i august luftede tanker om at forlade holdet. Samme dag skulle gruppespillet i ESL Pro League skydes i gang, og her var Lucky at finde på holdkortet i stedet for netop Xyp9x.

Sådan forblev holdkortet gennem gruppespillet, der endte med en skuffende fjerdeplads for Astralis, der dermed missede gruppespillet for første gang i fire år.

Astralis tager torsdag i næste uge hul på gruppespillet i BLAST Premier Fall, hvor de er havnet i gruppe A med Evil Geniuses, Vitality og Liquid.

Astralis spiller åbningskamp mod Evil Geniuses, og de to bedste fra hver gruppe er sikret en plads i BLAST Premier Fall Final, der er planlagt til at blive spillet på LAN i Royal Arena til november.

Astralis' holdkort for BLAST Premier Fall-gruppespillet lyder dermed på:

  • Danmark Xyp9x
  • Danmark Magisk
  • Danmark dupreeh
  • Danmark Bubzkji
  • Danmark Lucky
#1(Med 0 svar)
7. september 2021 kl. 22:28
_ANDY3460
Så magisk tilbage som igl for en tid må man regne med...
#2(Med 3 svar)
8. september 2021 kl. 00:52
Kugle
Det er desværre snart slutningen på Astralis. Jeg nød det så længe det varede, men hver bubzkji, Lucky eller nogen anden passer ind i den spille stil de kørte med. Og jeg fatter stadig ikke hvorfor DEV1CE skred til Sverige, ja pga det var fucked at rejser al den tid, men så flyt dig hjem hvor du kommer fra., shame!
#3(Med 1 svar)
8. september 2021 kl. 09:47
Kap
helt klart, men sku han lade kæresten blive i sverige eller tage hende med?
#5(Med 0 svar)
8. september 2021 kl. 14:29
MB-J
De er ikke sammen mere
#4(Med 0 svar)
8. september 2021 kl. 13:49
Thobo
haha hold da op - tænker da at han faktisk helt selv må vælge, hvilket hold han gerne vil spille på og hvor han gerne vil bo. :-D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.