Udvider med endnu et hold i 1. division

SERA Esport stiller med hele to hold i 1. division i den kommende sæson af POWER Ligaen, hvor der i organisationen bliver intern konkurrence om oprykning.

Der er nu mindre end en måned til POWER Ligaen starter op med en frisk sæson, hvor et nyt hold melder sig i 1. division. 

Et nyt SERA mandskab bestående af zinyy, N1xen, Skejs, Pellyy og wolflaz skal tage kampen op imod organisationens andet 1. divisionshold.

SERA Esport har nemlig overtaget Atlandos spot i POWER Ligaens 1. division. Det betyder, at SERA nu har hele to hold i den næstbedste række, og det er ikke tilfældigt, at organisationen udvider med endnu et mandskab her.

Formålet med at have to hold i 1. division er intern konkurrence. Planen er at vi vil have et hold op i POWER Ligaen, og for at motivere drengene så er det sundt med noget konkurrence - også internet. Det er en motivationsfaktor for begge teams for de vil selvfølgelig gerne slå og overgå hinanden. Det giver dem de der 10% ekstra, så de virkelig vil bevise at det er det her de vil og kan, fortæller Thorbek ejeren af SERA Esport til Dust2.dk.

 
Ambitionerne er bestemt også på niveau med AnkjaerLs mandskab, da der bliver intern kamp om oprykning, indtil det lykkes for et af holdene. Om det bliver i denne sæson må tiden vise, men ingame leader zinyy er trods den korte tid sammen ikke bekymret for, om holdet når at blive klar til denne Liga-start.

Vi har spillet sammen i lidt mere end to uger. Det ser ud som om, at vi når det hele i tide, beretter ingame leaderen, der også påpeger, at det vil være acceptabelt blot at fastholde spottet i første omgang: 

Vores målsætning er at blive mere sammenspillet og at beholde spottet i denne sæson vil være acceptabelt.

Udover POWER Ligaens 1. division, deltager det nye SERA hold også i ESEA Open, hvor de så hurtigt så muligt skal nå Main-divisionen, hvor søsterholdet begår sig. Samtidig skal et af SERA-holdene på sigt også op og snuse til top-15. 

Forventningerne vil være at skabe nogle overraskelser mod nogle etablerede hold. Vi går hardcore efter at komme i boblerne, fastslår Thorbek.

Den interne konkurrence mellem SERA-holdene går ikke blot på håneretten, men også på hvilket mandskab, der skal have ret til titlen som mainholdet, der tildeles det hold, der lykkes med at rykke op. Indtil da er de to hold ligestillet og deler navn.

Omfavner beskyldt cheater: “Jeg var blevet frarådet af alt og alle at tage N1xen ind”

Det nye SERA har N1xen på holdkortet, som tidligere er blevet beskyldt for at snyde af flere omgange, og senest da fælden klappede for en række af hans tidligere holdkammerater, der blev bannet på platformen Esportal.

Det har da også været med i overvejelserne hos organisationens ejer, der er blevet frarådet at tage N1xen ind under hans brand grundet beskyldningerne, men alligevel endte med at lukke talentet ind i projektet.

Inden alt det her, har jeg jo tænkt rigtig meget over det. Fordi N1xens navn kom frem, og som organisations ejer hører du alt og snakker med alle. Jeg var blevet frarådet af alt og alle at tage N1xen ind, og så blev jeg sgu stejl og tog en snak med N1xen. Han er en ny fyr nu, fordi han er kommet under gode og trygge rammer. Men det er heller ikke nemt, når man bliver ved med at blive beskyldt for ting og sager. Alle mennesker fortjener en chance og skal have lov at bevise, at de er uskyldige, og det føler jeg, at han kan få lov til her. Vi løfter hinanden i flok, og opdager vi at han synder, så er det selvfølgelig fem kolde tæer i bagdelen, fortæller Thorbek.

Ligedan lyder det fra holdkammeraterne, hvorfra der er fuld opbakning til N1xen, som de nu har kendt og spillet med i lang tid.

De fleste af os har spillet med N1xen i mange mixhold og kvalifikationer. Vi kender ham, og ved hvor god han er. Vi stoler på ham, men vi kan godt se det fra andres perspektiv. Hvis man ikke kender ham, kan jeg godt forstå, at når alle andre siger det (at han har snydt, red.), så begynder man at tro på det. Men når man kender ham i forvejen, så har man tiltro til ham, afslutter holdkammeraten wolflaz.

SERA består af:

  • Danmark N1xen
  • Danmark Skejs
  • Danmark zinyy
  • Danmark Pellyy
  • Danmark wolflaz
#1(Med 1 svar)
8. august 2021 kl. 15:36
Divi
Syntes lidt at grundlaget af tilføjelsen er lidt underlig. Motivationsfaktor? Er der ikke nok at spille for i forvejen og kan det ikke give komplikationer hos nogen arrangører som muligvis kun tillader organisationer at stille med 1 hold til kvalifikationer, divisioner eller lign?
#2(Med 0 svar)
8. august 2021 kl. 15:40
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Mange orgs har jo flere hold, og de formår da at komme udenom det, jo 2 hold med ca. samme niveau kan self skabe komplikationer, men holder man et åbent sind er det heldigvis forholdsvist nemt at snakke om.
#3(Med 3 svar)
8. august 2021 kl. 17:10
Marcel-L
Dejligt at se Thorbek tager en beslutning og giver en ung talentfuld spiller chancen uanset ry og andres holdning! :)

At han har været uheldig at spille og mænge sig med de forskellige skal ikke gå ud over hans chancer for at bevise sit cs værd.
jeg er fan! :)
#4(Med 0 svar)
8. august 2021 kl. 18:18
Marcel-L
Forkerte*
#5(Med 0 svar)
8. august 2021 kl. 18:54
Mads
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
xP
#6(Med 0 svar)
8. august 2021 kl. 20:11
FBM
du så sød marcel
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.