stavn og co. må nu endelig forlade deres hotelværelser i Køln.

Heroic ude af karantæne

En positiv test satte en midlertidig stopper for LAN-drømmene for Heroic, men nu må de altså igen forlade deres isolation.

Heroic er nu ude af deres karantæne, som holdet blev placeret i for tre dage siden, efter at en spiller var testet positiv for COVID-19.

Det meldte Heroic ud på Twitter tidligere i dag.

For få dage siden blev der ellers sat en midlertidig stopper for LAN-drømmen, da Heroic kunne melde ud, at en af deres spillere var testet positiv for COVID-19. Holdet måtte derfor ikke forlade deres isolation, som det ellers var planlagt, og i stedet var det meningen, at de skulle spille IEM Cologne fra deres hotelværelser.

En time før dagens kampstart kunne Heroic dog melde ud, at de tyske sundhedsmyndigheder havde givet dem grønt lys til at forlade isolationen, da Heroic-spillerne er testet negativ de seneste par dage.

Om den første positive test skriver Heroic:

Den positive test fra den 6. juli var ikke en falsk positiv, men højst sandsynlig spor fra en tidligere infektion tidligere på året, til trods for at spilleren blev rask for længe siden, og ikke har været smittet siden. Dette scenarie er en kendt mulighed for folk, der tidligere har været smittet med COVID.

I udmeldingen skriver Heroic ligeledes, at der stadig skal nogle tests til, før spillerne og medarbejderne får lov til at bevæge sig rundt i turneringsområderne. I dagens opgør mod Spirit spiller de derfor fra deres træningslokale.

Kampen mod Spirit er i skrivende stund i fuld gang, og her har begge hold indtil videre vundet et map hver. Kampen kan følges her

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.