kwezz og resten af Tricked er nu klar til at forsvare deres titel som back-to-back-vinder i finalen i POWER Ligaen.

Klar til at forsvare titlen: Tricked videre til finalen

Til trods for en stand-in og et storspillende CEPTER BITSKINS har Tricked nu spillet sig i finalen i POWER Ligaen.

Tricked har netop slået CEPTER BITSKINS ud af semifinalen i POWER Ligaen med en 2-1-sejr, og vaskebjørnene har derfor sikret sig en plads i finalen.

I dagens opgør gjorde Tricked brug af Fessor som stand-in, da Lucky ikke var at finde på serveren.

Første map stod på Overpass, og her fik CEPTER BITSKINS skudt sig i føring med hele 10-5. Efter sideskiftet formåede Tricked kun at vinde tre runder, og dette var langt fra nok til at indhente CEPTER BITSKINS, som derfor kunne tage sejren.

På første map var det særligt zyp, der brillerede med en rating på hele 1.67. Den 22-årige CEPTER BITSKINS-spiller har tidligere været IGL for Tricked, så det var altså hans gamle mandskab, han var oppe imod i dag.

Andet map blev dog en helt anden historie. Her var det nemlig i stedet Tricked, der kom i føring med 10-5, og med en brandvarm kwezz kunne vaskebjørnene altså udligne kampen.

Semifinalen skulle derfor afgøres på Mirage, og her formåede de to hold at levere spænding for alle pengene. Inden sideskiftet var kampen nemlig så tæt, som den kunne blive, men herefter satte Tricked slutspurten ind, og formåede at tage sejren og finalepladsen med 16-9.

CEPTER
1 - 2
Tricked
Alle maps
CEPTER K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Mads 'hugilago' Hauge 61 - 51 +10 80.5 68.5% 1.16
Danmark Frederik 'wAGNR' Christiansen 50 - 47 +3 76.6 69.9% 1.04
Danmark Tobias 'TOBIZ' Theo 47 - 51 -4 73.2 69.9% 1.02
Danmark Mads 'zypztw' Hermansen 46 - 58 -12 68.9 64.4% 0.92
Danmark Thomas 'LUMSEN' Søhus Larsen 41 - 50 -9 61.8 63.0% 0.87
Tricked K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Frederik 'Fessor' Sørensen 69 - 49 +20 95.7 75.3% 1.36
Danmark Sebastian 'Basso' Aagaard 52 - 49 +3 74.2 69.9% 1.06
Danmark Andreas 'kiR' Kirstein 48 - 53 -5 77.3 74.0% 1.03
Danmark Mathias 'PR1mE' Carlsen 47 - 47 +0 67.8 71.2% 1.01
Danmark Oliver 'kwezz' Rasmussen 41 - 47 -6 67.6 68.5% 0.94

Med sejren er Tricked nu videre til finalen i POWER Ligaen, hvor de får mulighed for at forsvare deres titel som forsvarende mestre. Holdet har nemlig status som back-to-back-vindere med finalesejre i de to seneste sæsoner, og kan derfor slå rekorden med flest vundne sæsoner i træk, såfremt de vinder i morgendagens finale.

Finalen skydes i gang i morgen klokken 17:00. Finalemodstanderen findes om ganske kort tid, når semifinalen mellem AaB og ex-QBF skydes i gang om lidt. Denne spændende kamp kan naturligvis også følges på DRTV.

#1(Med 5 svar)
6. juli 2021 kl. 22:12
DOMINA7HOR
Savner sgu mere stabilitet på scenen. Hvor mange forskellige spillere har Tricked gjort brug af i løbet af sæsonen? Altså det er godt gået, men helt ærligt.

Alt det transfervindue-fis og tilladte udskiftninger fra indledende runde til slutspillet. Gad godt at holdene og ligaen blev bedre til at holde hinanden lidt i ørene og skabe lidt mere stabilitet.

Vi ser hvor markant en forskel de herrer Fessor og Basso gør, ikke mindst førstnævnte, en spiller som ikke hidtil har spillet én eneste kamp for dem i ligaen.

Og når det nu skal være, hvorfor så ikke fortælle lidt mere nærmere om hvad der ligger til grund for disse pludselige udskiftninger?
#2(Med 4 svar)
6. juli 2021 kl. 23:58
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
I dag har vi en awp spiller som blev vaccineret og som ikke var klar til at spille semifinale, derfor gjorde vi brug af fessor som er en klassespiller, og basso har spillet med os i et stykke tid, en halv sæson faktisk. Han er en del af holdet, han er bare ikke bundet af en kontrakt endnu, da vi ønskede at prøve flere scenarier af. Vi havde udskiftninger til rådighed og har hele tiden holdt os inden for reglerne. Alternativet er at vi fremover dropper ligaen som nogle af andre store hold har gjort, hvor står vi så?
#3(Med 1 svar)
7. juli 2021 kl. 00:06
Kristja
Virker heller ikke helt gennemtænkt at blive vaccineret på en semi finale dag, hvis man vil spille 😅

Synes i har kæmpet flot trods flere rokeringer🔥
#4(Med 0 svar)
7. juli 2021 kl. 00:15
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nej men flere på holdet havde booket tider da vi ikke regnede med at nå playoffs. Det så stort set umulig ud inden sidste uge. Kweez var heller ikke på toppen i dag.
#6(Med 1 svar)
7. juli 2021 kl. 00:17
DOMINA7HOR
Var ikke klar over det var grunden lige i dag. Fair nok. Og ja, Fessor er en klassespiller og det synes jeg også han viste for jer i dag. Hvad Basso angår, er jeg klar over han har været en del af jeres hold et stykke tid nu. Det kan godt være det er gået min næse forbi, men der savnede jeg også en udmelding om, at hey, han er en del af vores hold nu. Nu var det lidt specifikt rettet mod Tricked fordi jeg ikke rigtig selv har kunnet finde ud af, hvem fan spiller egentlig for Tricked og hvem gør ikke.
Når du siger han ikke er bundet af en kontrakt, endnu, så hæfter jeg mig ved endnuet og spørger, er det så planen at han skal på kontrakt hos jer?

Din sidste pointe kan jeg sagtens følge. I holder jer indenfor reglerne og det er fair, intet at komme efter der. Og jo, det er ikke et fedt sted vi står hvis flere af de store hold dropper ligaen. Om end jeg et eller andet sted godt kan forstå at f.eks. Flames og Vikings har droppet ligaen, for der kan efterhånden stables huse med alle de online-turneringer der udbydes.

Jeg savner bare overordnet set let mere stabilitet på scenen - og tilbage til spørgsmålet: hvor står vi så? - så synes jeg det er fælles ansvar mellem holdene og ligaen. Skulle flere store hold gå ud, så skal de er det vel også fordi der er andre turneringer som er mere attraktive? Melder i ligeledes fra, og skulle ligaen i højere grad blive mere end rugekasse og en udviklingsliga, så synes jeg heller ikke det verdens undergang for dansk CS.

Stabilitet savnes bare på den danske scene. Synes jeg.


PS. Er godt klar over I hos Tricked også har spillet i andre turneringer og i det hele taget har spillet en masse kampe. Det tager jeg hatten af for. Tænker dog også samtidig, om I ikke også har overvejet at gå andre veje end ligaen og satse mere på andre turneringer?
#7(Med 0 svar)
7. juli 2021 kl. 00:48
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg skrev et tweet før i dag som handlede lidt om at vi er nød til at stå sammen hvis vi ønsker en stærkt national scene i csgo. Det står jeg stadig på mål for også selvom vi sikkert kunne have realiseret et bedre resultat internationalt hvis ikke vi brugte tid på den danske scene. Jeg synes det andet er ekstremt kortsigtet, især når dust2 ren faktisk har fået medie dækning på.

Vi er ikke nået i mål med vores planer for det her lineup, det var heller ikke specielt godt med timingen af zyps afgang, men sådan er det i cs nogle gange, og så må man stramme ballerne indtil vi har gennemført de ting som vi har commitment på
#5(Med 0 svar)
7. juli 2021 kl. 00:17
DOMINA7HOR
Slet
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.