Mens BERRY tidligere har vundet Dust2.dk’s liga og spillet med i ligaen i flere sæsoner, så er det Tausons første sæson i det fine selskab.

Ligaens ældste og yngste er helt klar til aftenens semifinalebrag

Dagens ene semifinalist har både ligaens yngste og ældste spillere på holdkortet, og efter en samlet sejr i grundspillet er de nu uhyggeligt tæt på at tage trofæet - vel at mærke i holdets debutsæson.

Dagen er kommet til semifinalerne i POWER Ligaens slutspil, og her kender vi efter et par spændende opgør mandag de to

Efter et veloverstået grundspil kunne ex-QBF tage førstepladsen, og dermed er de ligesom CEPTER BITSKINS klar til semifinalen.

ex-QBF møder tirsdag aften AaB, der mandag slog MASONIC 2-0, og det er netop ex-QBF, vi zoomer ind på i denne artikel.

Guess who’s back

Det er nemlig en gammel kending, der springer i øjnene på holdkortet. BERRY er tilbage i ligaen, efter ikke at have været med i den seneste sæson, og gennem grundspillet han vist, at han stadig har rigeligt at byde ind med. 

Holdets entré i POWER Ligaen blev en gedigen en af slagsen. Først i fjerde kamp, da de stod overfor de forsvarende mestre fra Tricked, blev de nedlagt, og i de efterfølgende otte kampe skete det kun tre gange yderligere. 

Det var nok til grundspilssejren, og den pæne sæson var da også, hvad den erfarne IGL forventede. Men der er plads til forbedringer alligevel.

Jeg synes, jeg er kommet tilbage med et forventeligt niveau. Sæsonen har været meget tæt, og jeg vil ikke kalde nogle af holdene for suveræne. Jeg er tilfreds med måden, vi er kommet ind i ligaen på, men der er stadig plads til forbedringer, siger BERRY og uddyber:

Vores individuelle spil er sådan set rigtig godt, men vi er et hold med meget lidt erfaring, og det kan godt mærkes på beslutninger og kommunikationen. Dog er det noget, der bliver bedre fra gang til gang, siger BERRY.

“Han hjælper mig utrolig meget”

ex-QBF-mandskabet skal tirsdag aften spille semifinale, og mens BERRY tidligere er gået hele vejen i Dust2.dk’s liga, så er det for andre på holdkortet første gang, de overhovedet spiller i den bedste række.

En af dem er Tauson, der i øvrigt er ligaens yngste spiller, og efter at have taget POWER Ligaen med storm, ser han frem til at tage hul på slutspillet med semifinalen tirsdag aften.

Jeg synes det er fedt, at vi som “nyt” hold kan slutte nummer 1, når det ikke lige var det, vi havde regnet med, og så glæder jeg mig bare til at spille slutspillet og vise, hvad vi kan som hold

Det er jo også noget af en debut, du har fået i ligaen som den yngste spiller. Hvordan har det været?

Det ikke noget, jeg rigtigt tænker over, når vi spiller, men det er da meget fedt at være den yngste i den bedste liga i Danmark.

"Jeg er lidt ligeglad. Vi har slået alle hold, der er med"

ex-QBF har altså både Tauson på 15 år og BERRY, der med sine 31 år er over dobbelt så gammel. Tauson er da også bevidst om, hvilket navn BERRY er i dansk CS, og hvilken erfaring han bringer til bordet.

BERRY er en rigtig erfaren spiller, og det kan man også godt tydeligt mærke, når man gennemgår ting, eller man bare speccer ham. Han har et utroligt godt overblik, og det gavner virkelig os andre fire, siger Tauson og uddyber:

Han hjælper mig utrolig meget med at blive bedre og altid yde mit bedste til hver kamp, og så ser han fejl, som man aldrig selv helt havde set, hvilket hjælper mig og holdet.

BERRY selv er også glad for det niveau, blandt andre Tauson, har lagt for dagen i kampene.

Det er gået over alt forventing, De gør det allesammen overraskende godt også arbejder de rigtig hårdt for at blive bedre til spillet, siger han.

Nu har du jo også haft flere større spillere som holdkammerater gennem tiden. Blandt andet Kjaerbye. Ser du nogle paralleller der?

Deres identitet er stadig ved at blive bygget op, så jeg ved ikke, om de minder om nogen helt præcis, da de har deres egen unikke måde at spille på, men små ligheder er da der. Deres tilgang til tingene og måden at se det store billede på er dog ligesom mange af de andre store navne, lyder det fra BERRY.

Aftenens semifinale står mod AaB, og hvis ex-QBF vinder det opgør, venter vinderen af kampen mellem Tricked og CEPTER BITSKINS. Og det er i og for sig ligegyldigt, hvem de står overfor, for Tauson har troen på, at de overrasker.

Jeg tror vi kommer til at overraske og vinde det hele, men igen så er det vores første sæson, så vi tager det, som det kommer.

Hvem vil du helst møde i finalen?

Jeg er lidt ligeglad. Vi har slået alle hold, der er med, lyder det kækt fra Tauson.

ex-QBF stiller med følgende fem til slutspillet:

  • Danmark BERRY
  • Danmark Tauson
  • Danmark Staehr
  • Danmark Maccen
  • Danmark J3nsyy (På prøve)

Semifinalerne i POWER Ligaen vises direkte på DRTV.

Se med på linket her fra klokken 16:00: Semifinaler

#1(Med 0 svar)
6. juli 2021 kl. 13:01
Equip
ForzaQBF
#2(Med 0 svar)
6. juli 2021 kl. 14:00
zEden
ajaja Nemt for Cepter
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.