alexsomfan forventer en god semifinale i aften.

Semifinaleklar IGL: "Det bliver en god kamp"

alexsomfan er klar forud for dagens semifinale mod QBF.

Klokken 19:00 i dag støder AaB og QBF sammen i en hæsblæsende semifinale i POWER Ligaens slutspil, og her er der en hel masse på spil for begge mandskaber.

De to hold spiller nemlig om en plads i finalen, der som minimum vil udløse 12.000 kroner i præmiepenge, mens der er endnu mere i vente, hvis man står som sejrherrer af Ligaen helt til sidst.

Forstærkningerne har båret frugt

I sidste sæson gik det langt fra som håbet for AaB, som måtte se sig ende på en 11. plads med mange point op til slutspilspladserne, som spillerne ellers hungrede efter. 

Derfor traf alexsomfan og co. også beslutningen om, at der skulle ske ændringer forud for denne sæson. Her blev Patti og scott hentet ind som nogle mere erfarne spillere, og det har da også båret frugt, da mandskabet endte som nummer fire i grundspillet i denne sæson.

Her lyder det da også fra alexsomfan, at de nye kræfter har gjort en forskel og bidraget til, at mandskabet står i slutspillet nu.

Det gamle lineup manglede en del erfaring, og det fik vi heldigvis ind i form af Patti og Scott. Det har gjort en kæmpe forskel for os, da de to allerede ved, hvad der skal til for at være med i den sjove del af POWER Ligaen. Derudover kommer de med en masse selv, der gør det en del nemmere at spille CS, fortæller alexsomfan til Dust2.dk.

Den garvede IGL er dog ikke færdig med at rose særligt én af de nye spillere på holdet, da Patti også får flere rosende ord med på vejen.

I grundspillet viste den 23-årige spiller sig nemlig virkelig frem og præsterede den tredjehøjeste K/D og den fjerdehøjeste rating i Ligaen, og det resulterede da også i opmærksomhed fra nogle af de større organisationer.

Patti er en af de bedste spillere, jeg har spillet med siden GreatDanes-tiden. Der er ingen tvivl om, at han kan nå langt, hvis han får chancen. Midt i sæsonen var der interesse fra en af de større organisationer på scenen, men det hele faldt dog desværre igennem, men jeg er sikker på, han nok skal få chancen.

Og selvfølgelig kommer han også til at brillere i slutspillet.

 "Det bliver en god kamp"

I dag skal Patti og de andre AaB-spillere da også virkelig præstere, hvis mandskabet gør sig forhåbninger om en finaleplads. I semifinalen venter QBF nemlig, og det er så sandelig et stærkt mandskab.

I grundspillet endte QBF på førstepladsen, hvorfor de gik direkte videre til semifinalen, og det er derfor ingen let modstander, AaB står over for i dag. Det er dog ikke noget, som vækker bekymring hos alexsomfan, der forventer en god kamp.

Jeg forventer, at vi får en spændende kamp - måske til tider kaotisk, men det er der, hvor vi shiner. Det bliver en god kamp med god CS, og den bliver helt klart tæt.

De to mandskaber består af:

AaB:

  • Danmark alexsomfan
  • Danmark Patti
  • Danmark scott
  • Danmark Buzz
  • Danmark Vaegten

QBF:

  • Danmark BERRY
  • Danmark J3nsyy
  • Danmark Staehr
  • Danmark Tauson
  • Danmark Maccen
#1(Med 0 svar)
6. juli 2021 kl. 14:47
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Mega flot af Aab :) Et spændende hold. Ham Patti har virket iskold længe. Håber han også er en god holdkammerat udover at være god til spillet!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.