Søger du hold til næste sæson?
11D : 04T : 26M : 37S
larsen og kompagni åbner ballet i POWER Ligaens slutspil med en duel mod Tricked.

IGL inden slutspillet i POWER Ligaen: "Vi har hvad der skal til for at gå hele vejen"

larsen og resten af Singularity har store forventninger til slutspillet i POWER Ligaen.

Singularity og larsen var blandt de seks hold, der formåede at spille sig i denne sæsons slutspil i POWER Ligaen. I den forbindelse har Dust2.dk taget fat i holdkaptajnen hos Singularity for at få sat ord på forventninger og meget mere.

Det var en turbolent sæsonstart for larsen og resten af holdet, da mandskabet tidligt i forløbet måtte takke farvel til notaN, der valgte at prioritere skolen over sin CS-karriere.

Med notaN ude af billedet blev den tidligere Aalborg Rebels-spiller Vster inviteret ind i varmen hos Danmarks 9. bedste hold. 

21-årige notaN blev for nylig færdig med sin skolegang på Campus Vejle, men Singularitys holdkaptajn valgte ikke at kommentere på, om vi kunne se ham på holdkortet i den nærmeste fremtid.

Vi har vores op- og nedture og retter mange fejl. Individuelt er Vster rigtig skarp, men der er mange ting endnu, som han skal lære og forstå. Men han yder en indsats, og han er skarp individuel. Anton (red. notaN) har jeg ikke så meget lyst til at gå i dybden med - ærgerligt tab. Under omstændighederne som der var, var det umiddelbart det bedste for os og notaN selv, fortæller larsen til Dust2.dk.

Inden sæsonen blev sat i gang, så larsen og kompagni dem selv som favoritter til at vinde hele ligaen. Holdet lå også godt i svinget til at slutte grundspillet på en førsteplads, men ud af de seks resterende opgør blev det blot til tre sejre.

Den 24-årige IGL fortæller også til Dust2.dk, at han føler, at de spiller bedre, når de møder "bedre" hold, fremfor hold der følger en plan til punkt og prikke.

Jeg synes, vi har leveret det, som vi selv regnede med. Vi så os selv som favoritter til at vinde ligaen. Hvis vi ikke havde valgt at spille som idioter på den sidste spilledag, så var vi også gået hen og fået 27 point og dermed også en sikker førsteplads, udtaler larsen til Dust2. dk og tilføjer:

Nu er situationen så anderledes, men jeg synes, at vi primært spiller god CS, når vi spiller mod “bedre” hold, end at vi spiller mod nogle, der måske har en direkte plan, de følger til punkt og prikke.

"Vi kan gå hele vejen"

Ingame leaderen for Singularity er ikke et sekund i tvivl om, at de kan gå hele vejen og vinde turneringen. Siden ændringen på holdkortet, føler den 24-årige caller også, at holdet på flere parametrer har udviklet sig positivt.

Vi har i hvert fald hvad der skal til for at gå hele vejen - det er uden tvivl. Så vores udvikling har da været positiv. Jeg synes, vi er kommet meget mere på bølgelængde i vores defaults, end da vi startede holdet. Reaktionerne er blevet forbedret markant og beslutninger, trades og lignende er blevet meget bedre.

I den første kvartfinale skal Singularity i duel mod Tricked, og larsen har svært ved at sætte ord på, hvor svær en modstander de står overfor. 

Hvis Singularity træder ind på serveren og spiller deres eget spil, så skal larsen og kompagni nok øge deres statistik med sejre over Tricked, mener ingame leaderen.

Uha, den er svær at svære på. Jeg ved ikke, hvad vi kommer til at møde - et hold som er svækket på selvtillid og motivation pt. Vi ved ikke, hvem de stiller op med, så det bliver spændende at se. Men Tricked er slet ikke, hvad de har været, men derfor har de stadig nogle gode individuelle spillere.

Vi skal bare spille vores eget spil. Som vi står lige nu og de står, er vi over deres niveau i min optik. Vi har slået dem to ud af to gange her indenfor den sidste måned, så det er ikke fordi, at det er nogle, vi er bange for at møde.

For larsen vil det gøre en smule nas, hvis man bliver hurtigt elimineret fra slutspillet, men tager intet fra de andre hold.

Jeg synes, at det er svært at tale om skuffelse. Vi tager lidt tingene, som de kommer. I min optik burde vi vinde ligaen lige så meget som så mange andre. Så ja, det kommer da til at gøre nas, hvis man ikke kan lege med. Men det er jo heller ikke fordi, at de andre hold er dårlige. Mange af holdene ligger ret tæt på hinanden, og det kommer til at svinge meget på dagen, slutter holdkaptajnen.

Singularity består af:

  • Danmark larsen
  • Danmark IceBerg
  • Danmark holzt
  • Danmark smF
  • Danmark Vster

Den 5. juli, klokken 16:00, åbner Singulairity ballet med en duel mod Tricked.

#1(Med 0 svar)
3. juli 2021 kl. 08:49
Frix-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Singularity er et rigtigt godt hold med nogle nice profiler! så det bliver virkelig interessant og en fed kamp og se når de skal måde tricked, da tricked altid har et eller alt i posen de hiver op til playoffs
#2(Med 0 svar)
3. juli 2021 kl. 12:52
Hunt
Også en nem sæson at kunne gå hele vejen i, hverken Lyngby eller Flames er med og Tricked spiller uden igl.

Udefra set virker Singularity som en god org bag, men et hold som ikke er særlig godt. Ikke en hltv kamp siden april måned. Mens de hold omkring dem, eller nok mere over dem har spillet i massere af turneringer.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.