Nu skal op- og nedrykkerne findes

Onsdag aften spilles de afgørende kampe i relegationspillet.

Dagen er kommet, hvor relegationspillet i POWER Ligaen og divisionerne skal afgøres, og der er rigeligt kampe på programmet.

Vi vender blikket mod POWER Ligaen relegation, hvor det er blevet finaletid. Her tørner DREAM.gg og h3rOc1ty sammen.

Mens DREAM.gg kæmper med næb og kløer for at redde sig endnu en sæson i Danmarks bedste CS:GO-liga, så øjner h3rOc1ty muligheden for at sikre sig oprykning, efter den direkte oprykning lige akkurat glippede i slutningen af sæsonen.

Det er da også en skuffelse, hvis det ikke ender med oprykning onsdag aften, fortæller R0nic, der er IGL for h3rOc1ty.

Vi havde selv regnet med direkte oprykning, men vi har vist et rigtig lavt bundniveau i sæsonen, så ja vi ville være rigtig skuffede, hvis vi ikke rykker op, siger han og tilføjer, at han forventer aftenens kamp bliver en tæt affære.

Jeg føler lidt, den kan gå begge veje, selvom vi ikke har vist så højt niveau som vi gerne ville. Vi har haft en masse snakke om ting, som vi skal have forberedet i vores officielle samt haft en snak om, hvordan vi alle kan gøre en indsats i forhold til at være så forberedt som muligt, siger IGL'en.

Netop forberedelsen er også noget af det, f1skereN fremhæver. Han er holdets AWP'er, og han forudser ligesom R0nic et tæt opgør. Det er dog vigtigt, at holdet ikke lader initiativet være op til DREAM.gg.

Jeg forventer en forholdsvis tæt kamp, som ender til vores fordel. Jeg føler, at vi har rimelig godt styr på, hvad der skal til, hvis vi skal vinde i aften, og jeg mener, at vi er klar til at vise det.

Vi har nogle processer som vi altid prøver at nå igennem som forberedelse, men med et relativt nyt hold som vores, har vi ikke helt sporet os ind på hvad fungerer bedst endnu. Men det er vigtigt for os, at vi spiller vores eget spil og er forberedte frem for at tilpasse os til vores modstander, siger f1skereN.

h3rOc1ty krydser klinger med DREAM.gg i aften klokken 20:00, og kampen kan ses på streamen i bunden af denne artikel.

De sidste nedrykkere skal findes

I løbet af aftenen er der også en række andre kampe i POWER Ligaens relegationspil, hvor der blandt andet skal sættes navn på de sidste fire hold, der enten misser oprykningen til  eller overlevelse i 1. division.

Her byder aftenen på følgende opgør i kampen om pladser i de forskellige divisioner i næste sæson:

1. division-relegation

  • Nova Learning vs. FG.Sharkgaming
  • Esimed vs. Madsport Esports
  • VSPR vs. eSpuma Academy
  • DREAM Alliance vs. forsinket5

2. division-relegation

  • Madsport Academy vs. aflyst
  • No Luck vs. Faceit Fiat
  • SoA Aalborg vs. goatgang

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.