Ugens Hungry Spiller var helt varm i kampene for sit hold.

Vanvittig præstation af Ugens Hungry spiller

Ugens 'sultne' spiller smadrede alt og alle på scoreboardet i denne uge. Det var dog ikke nok til at sikre overlevelse.

Efter de sidste kampe i POWER Ligaen og divisionerne i denne uge blev afviklet er det tid til at finde denne uges 'sultne' spiller.

Denne uge er det Bonfire fra FG.NOCCO, der huserer i 2. division A. Holdet endte næstsidst i divisionen og rykkede derfor direkte ned i 3. division, men Bonfire leverede i den grad en godkendt afslutning på sæsonen.

Bonfire er engelsk for bål, og der var brandvarmt spil, han leverede på serveren for FG.NOCCO i denne uge. Først tabte holdet 16-14 til Cerebrum.GG, og efterfølgende fik de revanche mod samme modstander og tog sejren 19-16. I sidste kamp var det så Avalanche Evolve, der blev savet over med cifrene 16-11.

I alt noterede han sig for 109 kills i de tre kampe, fordelt med 44 mod Cerebrum i 19-16-sejren, 36 i nederlaget til Cerebrum og 29 mod Avalanche Evolve.

Det er ganske enkelt imponerende af spilleren, der både svang AWP'en og riflerne i opgørene. Selvom det var varmt spil, så rykker FG.NOCCO som bekendt stadig ud af 2. division A, og derfor er der nu et gavekort til Hungry på vej til Bonfire.

#1(Med 0 svar)
25. juni 2021 kl. 21:22
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Manden som ødelagde chancen for tredje pladsen for os i Cerebrum... :(
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.