Thobo tilsluttede sig DEJAVUE i start-april.

Rammer oprykningsspillet efter total dominans: "Jeg er 100% sikker på, at vi rykker op"

Holdet har blot tabt én enkelt kamp igennem hele sæsonen og lagde dermed klar afstand til resten af feltet. Nu er øjnene rettet mod oprykning.

I POWER Ligaens 2. division har særligt et hold udmærket sig ved blot at tabe én enkelt kamp igennem hele sæsonen.

DEJAVUE, der dystede i gruppe B, slutter nemlig sæsonen med 51 point og altså 17 ud af 18 mulige sejre samt en rundeforskel på +107 runder.

"Vi er kommet for at vinde"

Det ene nederlag gik til Avalanche Evolve i starten af sæsonen, og holdet tog da også noget med sig fra nederlaget - nemlig at de ikke skulle ud på Train igen.

Vi endte ud på vores stærkeste map Train, men vi blev simpelthen overmandet af de stærke drenge fra Avalanche. Vi blev taktisk udraderet, og fik ikke et ben til jorden, fortæller DEJEAVUE-spilleren Thobo til Dust2.dk og tilføjer, at de derefter ændrede på deres mappool, hvorefter de ikke tabte en eneste kamp.

I løbet af sæsonen kom DEJAVUE ud på alle maps og ender derfor med en 100% win rate over hele linjen undtagen på Train.

DEJAVUE er et relativt nyt hold, der først blev præsenteret kort før sæsonstart. Alligevel havde mandskabet høje forventninger, som da også blev indfriet ved at vinde gruppen. 

Vi har formået at bygge et fuldstændigt skudsikkert mandskab. Det indebærer, at vi har erfaring, vores selvsikkerhed, vores stærke kommunikation og vores unge talenter i Hartvig og ValcoNN. Derfor gik vi ind med tårnhøjt mod og høje forventninger, nu hvor vi også lægger så meget arbejde i det.

Jeg er 100% sikker på, at vi rykker op i 1. division. Vi er kommet for at vinde, og det synes jeg også at vores resultater viser.

Dyster mod vinderen af søsterdivision

Blot ét hold står mellem DEJAVUE og 1. division, da de i oprykningsspillet kan tage skridtet til næste niveau allerede i første kamp.

De møder nemlig først vinderen af søsterdivisionen i form af Obliviate Esport. Her snupper sejrherren en plads direkte i 1. division, mens taberen tager del i et større relegation-spil.

Vi har praccet en del imod dem (Obliviate Esport, red.), og niveaumæssigt ligger vi meget lige. Det bliver derfor en utrolig spændende kamp, men jeg er sikker på, at vi kan hive den i land, da vi jo har en meget imponerende mappool til at hjælpe os.

Netop mappoolen får DEJAVUE-drengene brug for, da den vigtige kamp om oprykning er en bedst-ud-af tre. Thobo spår en 2-0 og dermed direkte oprykning som studentergave til holdkammeraten.

Vi er meget spændte, på at vise hvad vi kan i en Bo3 og få udnyttet de mange timer, vi har brugt på at træne. 

Jeg tror, at vi tager den 2-0, da vi kommer ind til den her kamp med så meget selvtillid. Især ValcoNN, da han har fået lyn i studenterhuen. Så oprykning til 1. division, er vores studentergave til ham.

"Hun har været nødvendig for vores succes"

Mandskabet hentede i transfervinduet den tidligere Copenhagen Flames Female-spiller rikkeeeeeee som standin. Hun har siden spillet med i fire ligakampe og deltager desuden ofte ved træningen som sjettemand.

Thobo beretter, at hun har været nødvendig for holdet succes og forventer, at hun også får spilletid som standin i næste sæson.

rikkeeeeeee gjorde et rigtig godt stykke arbejde på serveren. Hun kender ret godt til vores taktikker og vores måde at spille på og har været en stor hjælp! Hun har været nødvendig for vores succes.

Vi kommer til at spille med det originale lineup, når det er muligt, men hun er helt klart vores førstevalg som stand-in, og jeg er sikker på, at hun får noget spilletid, når vi rykker op i 1. division.

DEJAVUE møder Obliviate Esport den 28. juni klokken 17:00 i en Bo3, hvor vinderen rykker op i 1. division. Taberen tager del i det øvrige relegation-spil, hvor Madsport Esports venter i første omgang.

DEJAVUE består af:

  • Danmark Thobo
  • Danmark embo
  • Danmark LATINOBOMBEN
  • Danmark ValcoNN
  • Danmark Hartvig
  • Danmark rikkeeeeeee (standin)
#1(Med 0 svar)
25. juni 2021 kl. 10:31
hartvig-
kom så pink!
#2(Med 0 svar)
25. juni 2021 kl. 10:54
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Vild med den artikel, og selvfølgelig bliver det 2-0 med Hr. Lyn og co.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.