Flere af divisionerne er langt fra afgjort.

Vildt tæt division afgøres i aften

Hele tre hold kan ende á point i den ene af 4. divisionerne, og der skal derfor tiebreaker til, før en oprykker kan findes.

Vi nærmer os efterhånden en afgørelse i flere og flere af POWER Ligaens divisioner, og onsdag løber de sidste kampe af stablen.

En af de divisioner er 4. division A, hvor Sønderborg eSport lige nu ligger nummer 1 med 42 point.

Lige efter dem er SDU Vikings og Ultra Esport, der begge har 39 point, og fælles for alle tre hold er, at de har én kamp tilbage.

Og i aften - i allersidste kamp - mødes Sønderborg eSport og Ultra Esport. En sejr til sidstnævnte kan bringe dem op på samme antal point, og vi skal derfor have kuglerammen frem, hvis vi skal finde ud af, hvem der tager førstepladsen og dermed direkte oprykning til 3. division.

Ved pointlighed afgøres placeringerne først efter indbyrdes opgør, efterfulgt af indbyrdes rundescore og til sidst overordnet rundescore. Vi kan dog ende med den situation, at Ultra Esport slår Sønderborg eSport, og det vil i så fald betyde, at alle tre hold har vundet to kampe hver i løbet af sæsonen.

Ultra Esport vil med en sejr i aften have besejret Sønderborg eSport to gange, mens Sønderborg eSport har taget to sejre over SDU Vikings. Og ja, du gættede rigtigt; SDU Vikings har vundet to gange over Ultra Esport.

Derfor vil de indbyrdes rundeforskelle være afgørende, og da aftenens kamp vil give plus på den indbyrdes rundescorekonto til Ultra Esport, hvis de vinder, så vil de tage førstepladsen.

SDU Vikings er i minus i de tre holds indbyrdes runderegnskab, mens Sønderborg eSport går i nul lige nu. Ultra Esport er som det eneste i plus, og det plus vil med en sejr blive forbedret.

Lass, der er IGL hos Sønderborg eSport, har dog troen på, at sønderjyderne kan afgøre tingene til deres fordel i aftenens kamp. Det handler især om at vaske skuffelsen fra de to holds sidste opgør væk.

Jeg føler, det er en kamp, vi skal vinde. Sidste gang vi mødte dem, spillede vi noget af vores værste cs. Det værste vil være, hvis vi ender med at tabe stort i dag, men vi tror på det, siger Lass.

Sønderborg eSport og Ultra Esport krydser klinger klokken 22:00.

Stillingen i 4. division A lige nu

Øjner oprykning

Der er også spænding i 3. division A, hvor goatgang har oprykningsspillet inden for rækkevidde. De møder i aften TapOne Esport, og en sejr kan sende dem tættere på Aflyst og Kronjyllands Esport * Jutlander, der topper divisionen med 39 point.

TapOne Esport er sikre på endnu en sæson i 3. division, da de er 12 point foran Celeritas, der ligger under nedrykningsstregen. Der er samtidig for langt op til oprykningspladserne, og det er derfor kun æren, TapOne Esport har at spille for i aften.

Aftenen på streamen er som følger:

  • 18:00 - TapOne Esport vs. goatgang (3. division A)
  • 19:00 - SoA Aalborg vs. forsinket5 (2. division B)
  • 20:00 - Brøndby Esport vs. Exzentriq United (3. division D)
  • 21:00 - OIS eSport Academy vs. TheSuspects (3. division D)
  • 22:00 - Sønderborg eSport vs. Ultra Esport (4. division A)

Se med på streamen herunder:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.