Søger du hold til næste sæson?
10D : 13T : 15M : 30S
Selvom 1. divisionerne har fundet en vinder, så er der stadig tæt kamp om pladserne i tabellen.

I aften afgøres divisionen

Der skal både findes hold til opryknings- og nedrykningsspillet i dagens kampe i divisionerne.

Efter POWER Ligaens grundspil mandag aften blev afgjort er turen nu kommet til 1. division, hvor der også er spænding om pladserne.

Vi vender blikket mod 1. division A, hvor HDE.Hype i sidste uge sikrede sig førstepladsen. Der er dog stadig tæt kamp om pladserne lige efter, da h3rOc1ty mangler to kampe. Det er mod ESIMED og Agaming, der ligger lige efter i tabellen på henholdsvis 3. og 4. pladsen.

Netop de to opgør spilles tirsdag aften, hvor h3rOc1ty først møder Agaming og derefter ESIMED. Før dagens kampe ligger h3rOc1ty nummer to i tabellen med 36 point, mens ESIMED er lige i hælene med 33 point.

Herefter kommet Agaming med 30 point, og det kan derfor blive uhyre tæt, hvis Agaming formår at besejre h3rOc1ty i aftenens første kamp. Det vil i så fald bringe Agaming á point med ESIMED, og så skal kuglerammen i brug, hvis ESIMED taber deres kamp efterfølgende til h3rOc1ty.

Agaming og ESIMED har nemlig vundet et opgør hver i de to kampe, de har spillet i løbet af sæsonenen, og der skal derfor tælles rundesejre i indbyrdes opgør som den næste tiebreaker i rækken.

Stillingen i 1. division A

Top og bund brager sammen

I søsterdivisionen er der også tæt kamp om pladserne, omend den sidste kamp først spilles i morgen, onsdag.

Tirsdag kommer vi dog nærmere, hvem der ender som direkte nedrykkere, og hvem der i stedet skal spille for overlevelse. To af de mandskaber, der ligger til at rykke direkte ned, er Madsport Esports og Future Gaming, der mødes i aftenens sidste kamp.

Madsport Esports ligger bedst til af de to hold med tre point op til holdene over nedrykningsstregen, og det var da også PihlziNh0's tropper, der tog sejren i de to holds første indbyrdes opgør tidligere på sæsonen.

Future Gaming skal inden kampen mod Madsport Esports på en svær opgave, når rækkens tredjeplads, IGNITE, venter på serveren.

AGF Academy har allerede sikret sig førstepladsen og dermed direkte oprykning, men der er stadig kamp om at komme med i oprykningsspillet. Pladsen her øjner IGNITE naturligt nok også, og der er derfor lagt op til hård kamp, når oprykningskandidaterne tørner sammen med nedrykningskandidaterne i aften.

Stillingen i 1. division B

Aftenen på streamen ser ud som følger:

  • 18:00 - Catchii vs. SoA Aalborg (2. division B)
  • 19:00 - h3rOc1ty vs. Agaming (1. division A)
  • 20:00 - ESIMED Esports vs. h3rOc1ty (1. division A)
  • 21:00 - Future Gaming vs. IGNITE (1. division B)
  • 22:00 - Madsport Esports vs. Future Gaming (1. division B)

Kampene kan følges på streamen herunder:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.