Næsten sikret førsteplads i grundspillet *

QBF er bedre indbyrdes end næsten samtlige af de andre hold, som kan nå dem, hvorfor de ligner et godt bud på en førsteplads i Ligaen.

Det fremgik tidligere af nyheden, at QBF var sikret førstepladsen. Dog kan flere mandskaber godt ende på 21 point, hvorfor det ikke nødvendigvis er sikkert, at QBF vinder Ligaen, da det så kan ende i en tiebreaker.

QBF fører i POWER Ligaen, og mandskabet ligner derfor en vinder af grundspillet. Det står klart, efter mandskabet tidligere i aftes slog Atlando og dermed spillede sig op på 21 point.

Mandskabet ligger derfor a point med Singularity i toppen af Ligaen, men da de har slået larsens tropper i løbet af sæsonen, så er det altså QBF, som ligger på toppen. BERRYs mandskab er samtidig bedre indbyrdes end flere af de andre mandskaber, som kan nå dem, mens blot AGF mangler at blive besejret, for at QBF med sikkerhed har vundet grundspillet.

I aftenens kamp viste de da også, hvorfor de ligger i toppen af Ligaen. Spillet var ikke prangende, da Atlando gav dem kamp til stregen, men opgøret blev alligevel kørt hjem på rutinen, da QBF vandt 16-13.

Her var det i særdeleshed to af mandskabets unge stjerner i form af Staehr og Tauson, som var varme. Spillerne, som blot er 16 og 15 år gamle dominerede nemlig og skød henholdsvis 24 og 23, hvorfor Atlando virkelig havde svært ved at stoppe dem.

QBF ligner derfor umiddelbart en vinder af grundspillet, men AGF kan dog godt hente dem med tre sejre i deres tre sidste kampe, hvoraf den ene er mod netop BERRYs tropper. 

BERRY og co. er dog sikret en top-2-placering, da det kun er AGF, som kan hente dem, hvorfor en semifinaleplads er sikret for mandskabet.

Stillingen i POWER Ligaen

QBF består af følgende spillere:

  • Danmark BERRY
  • Danmark kroK
  • Danmark Tauson
  • Danmark Staehr
  • Danmark Maccen
  • Danmark cleMeNz0
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.