Søger du hold til næste sæson?
11D : 05T : 25M : 19S
HDE.Hype er nu sikret oprykning til POWER Ligaen.

Efterskolehold rykker op; topholdene fortsætter dominansen i søsterdivision

HDE.Hype har som det første mandskab sikret oprykning til POWER Ligaen.

Denne sæson af POWER Ligaen 1. Division er så småt ved at nå sin ende, og der var derfor meget vigtige point på spil i aftenens runde, hvor sæsonens første oprykker blev fundet.

Efterskolehold rykker op

I 1. Division B er holdet, som rykker direkte op, allerede fundet. Efter aftenens kampe står det nemlig klart, at HDE.Hype ikke længere kan indhentes, hvorfor efterskolemandskabet rykker op.

I aftenens kampe stødte efterskoleholdet nemlig sammen med deres nærmeste forfølger fra h3r0city, og her var det klart, at HDE.Hype var stærkest. En storsejr på 16-4 blev det nemlig til, og det sikrer altså mandskabet en førsteplads. 

Selvom, at h3r0city kan nå det samme antal point som HDE.Hype, så kan de dog ikke nå over efterskoleholdet. De to hold er nemlig lige gode indbyrdes, og herefter bliver der kigget på rundeforskel, og her er de unge efterskoledrenge altså klart bedst. De er nemlig hele 45 runder bedre end h3r0city, som derfor ikke kan nå det på to kampe, og dermed også opgive håbet om direkte oprykning.

Derfor tilfalder pladsen i POWER Ligaen til næste sæson altså HDE.Hype. I forbindelse med transfervinduet kunne holdets coach, tmL, dog afsløre, at spillerne får spottet med videre, hvorfor det altså er de unge drenge, som i næste sæson skal bevise deres værd på et lidt højere niveau.

Stillingen i 1. division A

Topbrag og dominans i 1. Division B

I aftenens opgør i 1. Division B stod de to klare favoritter AGF Academy og Ølgod Efterskole over for hinanden i en direkte duel om førstepladsen.

Forinden  havde efterskolemandskabet allerede vundet ét opgør, men sådan skulle det altså ikke gå imod AGF Academy. wezx tropper var nemlig klart overlegne, da de hurtigt og sikkert tog en 16-8-sejr.

Begge mandskaber var dog dygtige i deres andre kampe i aften, hvor både AGF Academy og Ølgod Efterskole sejrede i aftenens resterende kampe, hvorfor stillingen fortsat er meget tæt.

Bag dem missede SERA ESPORT vigtige point, da de tabte to ud af tre opgør, hvorfor de missede en gylden mulighed for at spille sig tættere på top-3, hvorfor de nu blot ligger på femtepladsen.

Stillingen i 1. division B

#1(Med 2 svar)
15. juni 2021 kl. 23:36
z1mZe
Gad vide hvilket Line-up det bliver næste sæson for HDE.Hype. Tænker på om TML spiller med næste sæson også, eller om Mrzy kommer tilbage eller om de selv må finde en 5. Mand :) det bliver uanset hvad spændene at følge næste sæson.
#2(Med 1 svar)
15. juni 2021 kl. 23:50
zEden
100% er også glad for eleverne får spottet!

Men tror enten TML bliver eller Krok da han kun er på prøve i QBF
og hvis han ikke ender med at blive så vil mit bud ende på ham!

men uanset hvad bliver det spændende
#4(Med 0 svar)
16. juni 2021 kl. 09:42
z1mZe
Oh, havde ikke fanget krok kun var på prøve i QBF. Men jaer, så kunne krok nok også blive aktuel igen, hvis det ikke flæsker sig i QBF.
#3(Med 2 svar)
16. juni 2021 kl. 09:14
Kristja
"Efterskolehold rykker op" Vildt nok at tage et år på efterskole som 27 årig! respekt her fra ^^
#5(Med 1 svar)
16. juni 2021 kl. 11:06
Marcel-L
Aldrig for gammel til ny uddannelse (y) ;)
#6(Med 0 svar)
16. juni 2021 kl. 11:14
Kristja
Nej lige præcis :D
#7(Med 0 svar)
16. juni 2021 kl. 12:46
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Mega flot! Tillykke!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.