Ax1Le har i år taget flere MVP-medaljer. Tirsdag lægger han og Gambit ud mod Evil Geniuses i BLAST Spring Final.

Verdensettere åbner BLAST

Tirsdag skydes BLAST Spring Final i gang, og her er det Gambit, der lægger ud i åbningskampen.

Links med * er reklamelink | Odds er hentet kl. 13:00 og kan ændre sig | 18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | Rofus.nu

Det er blevet tid til at skyde BLAST Spring Final i gang, og i åbningskampen lægger verdensetterne fra Gambit ud mod Evil Geniuses.

Gambit tog endnu en triumf i weekenden til IEM Summer, og det russiske mandskab sidder tungt på førstepladsen på verdensranglisten.

Evil Geniuses derimod er netop rykket tilbage ind i top 30, efter en særdeles vellykket færd i IEM Summer, hvor de nåede kvartfinalen. Det udløste en forbedring på ni pladser, hvorfor de nu er nummer 21.

Evil Geniuses er med qua deres gruppefinale i BLAST Spring-gruppespillet, mens Gambit tog turen gennem Showdown-turneringen tilbage i april. Her slog de Heroic i finalen om en plads til BLAST Spring Final. Gambit og Evil Geniuses tørner sammen klokken 15:30.

Danskerduel

Vinderen af dagens første kamp skal torsdag i upper bracket semifinalen, og senere tirsdag skal den anden semifinalist findes. Her er der dansk duel, når NIP og Complexity brager sammen klokken 18:30.

De to mandskaber nåede lige langt til IEM Summer, men denne gang skal de i direkte kamp. blameF's tropper vandt deres gruppe i BLAST Spring gruppespillet, mens NIP tabte deres gruppefinale til BIG.

Senest NIP og Complexity stødte sammen var til ESL Pro League, hvor NIP tog sejren, men siden da er device kommet ind i startfemmeren hos NIP. Der er derfor lagt op til en noget anden kamp tirsdag.

Kampene kan ses på streamen herunder:

#1(Med 2 svar)
15. juni 2021 kl. 15:24
DH_JanLund
Fair play holdet NIP. Har givet information om deres 5 mand for 30 minutter siden. Dejligt med massere af forberedelsetid for modstanderen. Mund de først har fundet ud af hvem det skulle være nu her?
#2(Med 1 svar)
15. juni 2021 kl. 16:52
K0rs_
Blast har regler omkring at de skal gøre det tidligere. Ellers bliver de seedet lavest.
Det var det der skete med OG i showdownen.

Så tænker holdene både ved det og havde regnet med det
#3(Med 0 svar)
15. juni 2021 kl. 18:31
DH_JanLund
Det kan godt være. Underligt de ikke melder det ud noget før. Men det vigtigste er også Complexity har informationen
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.