Søger du hold til næste sæson?
11D : 05T : 59M : 07S

Henter første point i Ligaen: Bænker spiller kort efter

Atlando hentede de første point i POWER Ligaen her til aften, og kort efter bænkede holdet deres AWP'er.

Knap havde glæden ved Atlandos første sejr i POWER Ligaen nået at lægge sig, inden organisationen meldte ud på Twitter, at holdets AWP'er, Davud, er røget på bænken.

Aftenens kamp blev da også spillet med en stand-in i form af SandeN, og dette skulle altså vise sig at være klogt, da holdets første sejr fulgte med denne udskiftning.

Her var det nemlig særligt holdets nye stand-in, som virkelig viste sig frem fra sin gode side, da han spillede en stor rolle i sejren. Her leverede SandeN nemlig hele 37 kills i sejren, hvorfor han virkelig imponerede i sin Atlando-debut.

SandeN er 'Unknown Player'

Med resultatet og udmeldingen om, at Davud er fortid på holdet,  har Dust2.dk været i kontakt med cube fra Atlando for at høre nærmere om, hvorfor udskiftningen finder sted.

Vi har måtte tage konsekvensen af, at vores resultater har været for dårlige. Det er desværre gået ud over en fantastisk ung mand i Davud, som jeg er sikker på vil finde succes på sit kommende hold. Vi fik muligheden for at få en stjerne stand-in med i form af SandeN, som kommer til at spille en stor rolle i operation "undgå nedrykning". Når sæsonen er slut må vi evaluere på, hvad der skal ske fremadrettet, fortæller cube til Dust2.dk.

Operation 'Undgå nedrykning' skal da også sættes i gang nu fra Atlandos side. Mandskabet skraber nemlig fortsat bunden i Ligaen med tre kampe igen, hvorfor det er vigtigt at sikre sig endnu flere point i de kommende uger.

Atlando består nu af:

  • Danmark tekzinz
  • Danmark cube
  • Danmark Mahhe
  • Danmark buNNy
  • Danmark SandeN (stand-in)
     
  • Danmark danielR (Coach)
  • Danmark Davud (bænket)
#1(Med 0 svar)
14. juni 2021 kl. 22:24
7ri
Dust2.dk Caster
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Han var sku en maskine ham sanden!! helt sikkert en vigtig grund til der blev taget point, men ellers godt kømpet af singu. at de får den til overtime
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.