Campus Vejle * Instinct må en tur i 1. Division, mens flere andre mandskaber også havde problemer i dagens kampe.

Første nedrykker fundet; flere tophold skuffer

Sæsonens første nedrykker er fundet, mens to af topholdene virkelig havde problemer i dag.

Aftenen bød på lidt af hvert i POWER Ligaen, da sæsonens første nedrykker blev fundet, mens stillingen blev lidt tættere, og to tophold skuffede fælt.

Første nedrykker fundet

Campus Vejle * Instinct er fra næste sæson fortid i POWER Ligaen, da mandskabet efter dagens nederlag ikke længere kan nå at overleve, hvorfor de må i 1. Division fra næste sæson.

Gymnasieholdet havde to kampe på programmet i aften, og her startede det skidt ud med et opgør mod AGF. Her kom MSN og co. aldrig rigtig ind i opgøret, hvorfor det hurtigt blev til et 5-16-nederlag. Nogenlunde samme resultat blev det også til i mandskabets anden kamp i aften, hvor de ligeledes tabte til DREAM.

Det betyder altså også, at Campus Vejle * Instincts dage i POWER Ligaen er talte. Mandskabet er nemlig færdig med sine kampe i denne sæson, og da de i øjeblikket er tre point under nedrykningsstregen, så må de altså en tur i 1. Division.

Topholdene har problemer

Problemfrit er ikke et ord, man kan bruge i sammenhæng med aftenens resultater for Singularity og Tricked, som er to af Ligaens favoritter. Begge mandskaber havde nemlig store problemer i aftenens opgør og endte med mange missede point.

Førstnævnte startede aftenen ud med overraskende at tabe til et velspillende Atlando, som inden kampen ikke havde nogen point. Derefter havde larsens tropper ligeledes problemer mod Spirit of Amiga, da sidstnævnte her tog en sikker 16-7-sejr.

Tricked havde det også svært, da de startede ud med et overtidsnederlag til MASONIC, inden de stod over for netop Singularity. Her skulle kampen da også blive ganske tæt, inden det til sidst var Singularity, som trak sig sejrrigt ud, hvorfor Trickeds sæson slutter med 18 point efter 11 kampe.

Midterholdene tager vigtige point

Flere af holdene, som kæmper for en plads i top-6, som udløser en plads i slutspillet, havde også en god dag på kontoret i dag.

Spirit of Amiga var blandt disse, da de vandt to ud af to opgør. Det samme gjaldt både DREAM.gg og MASONIC, som ligeledes tog seks point i aftenens kampe, og alle tre mandskaber spiller sig derfor op på 15 point, hvorfor de alle ligger godt med i kampen om slutspilspladserne.

Stillingen i POWER Ligaen

 

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.