AaB er i front af POWER Ligaen inden aftenens kampe.

Ni point mellem top og bund: I aften rykker slutspillet nærmere

Flere hold dyster om en plads i POWER Ligaens slutspil, og mandag aften rykker afgørelsen nærmere.

Det er igen blevet mandag, og dermed er det igen tid til kampe i POWER Ligaen.

Holdene er ved at nå de 11 kampe, og efterhånden tegner der sig et billede af både top og bund i ligaen, men intet er afgjort endnu. Der er blot ni point mellem førstepladsen og en plads i relegation, som 10. pladsen udløser.

Vi lægger ud med to hold, der lige nu ligger til en plads i slutspillet, for CEPTER BITSKINS og QBF er de to første mandskaber på serveren.

BERRY's tropper har indtil videre taget fire sejre ud af fem mulige, og det giver dem POWER Ligaens bedste pointgennemsnit. Desuden er der også kommet sikkerhed på holdkortet, da kroK er hentet ind som erstatning for J3nsyy, der i maj skiftede til Lyngby Vikings.

De sidste kampe i grundspillet

Lige efter skal Tricked i ilden i den ene af aftenens for deres vedkommende to kampe. Aftenens kampe er samtidig Trickeds sidste i denne sæsons grundspil, da de allerede har spillet ni kampe, som har udmøntet sig i 18 point.

De tager klokken 19:00 imod MASONIC, og senere på aftenen gælder det Singularity klokken 21:00. I aftenens kampe skal der sejre på bordet, hvis ikke det skal være op til andre hold at afgøres de forsvarende mestres skæbne.

Et hold, der har været ganske godt spillende i denne sæson, er AaB, der pt. indtager ligaens førsteplads á point med Tricked. De har dog spillet en kamp færre, og i aften skal de i duel med CEPTER BITSKINS klokken 21:00 i en kamp, der er vigtig for begge mandskaber.

Stillingen i POWER Ligaen

Aftenen på streamen er som følger:

  • 18:00 - CEPTER BITSKINS vs. QBF
  • 19:00 - MASONIC vs. Tricked
  • 20:00 - Campus Vejle * Instinct vs. AGF
  • 21:00 - Tricked vs. Singularity
  • 22:00 - Stidsholt Chargers vs. Avalanche Evolve (2. division A)

Se med fra klokken 18:00 på streamen herunder:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.