Agaming begår sig i POWER Ligaens 1. division A.

Hold i 1. division splitter op

1. divisionsholdet skilles efter den igangværende sæson trods gode resultater.

Agaming går hver til sit. Det skriver organisationen søndag aften på Twitter.

Vi har valgt at gå hver til sit, da forsøg med nye spillere over flere omgange har fejlet, og motivationen var dalende. Vi vælger derfor nu at trække stikket, skriver Agaming på Twitter.

Holdets ingame leader Lazar ærger sig over, at projektet ender med, at de må gå hver til sit, men erkender at hverken tiden eller motivationen var til at holde holdet samlet.

Det er selvfølgelig super ærgerligt at det skulle være slutningen på en ellers god start, men motivationen var hurtigt dalende og tiden var ikke til at kunne forbedre os. Skole, arbejde og prioriteringer af aftaler uden for CS gjorde vi ikke kunne få det til at hænge sammen mere, forklarer Lazar til Dust2.dk.

I toppen af 1. division

Agaming har blot tre kampe tilbage i POWER Ligaen 1. division, hvor de har vundet otte ud af femten kampe indtil videre. De 24 point giver dem en tredjeplads i tabellen, dog med flere spillede kampe end de andre hold.

De mangler at møde h3rOc1ty og VSPR, der ligger henholdvist over og under dem i tabellen, samt Avalanche Main. Sidst de mødtes blev det til en sejr over de to sidstnævnte, mens de endnu har til gode at besejre h3rOc1ty.

Selvom vi ikke har haft pracc de seneste to måneder vil vi stadig gøre vores bedste for at slå de resterende hold og holde vores tredjeplads.

Agaming spiller desuden med i ESEA Main, hvor de på nuværende tidspunkt har en 4-8 score.

Når sæsonen er forbi skal de altså alle videre på jagt efter et nyt hold, men for Lazar handler det først og fremmest om at få færdigspillet de igangværende ligaer og genfinde motivationen.

Jeg er åben for lidt af hvert, men vil se tiden an efter ESEA og 1. division. Indtil da skal der bare fokuseres på at spille så godt som muligt i vores resterende kampe samt genfinde den fulde motivation, fortæller Lazar.

Agaming bestod af:

  • Danmark Lazar
  • Danmark miko
  • Danmark V1kz-
  • Danmark dinesen
  • Danmark GiZM0
#1(Med 0 svar)
15. juni 2021 kl. 17:04
R8shabt
Damm det sq hårdt og se en org. jeg har været Coach for stoppe.
Kæmpe ros til Martin "Lazar" du tog opgaven som IGL dengang jeg forslog det tilbage i 2018 og du leverede sq med det samme.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.