Der er 12 kampe i POWER Ligaen i dag.

Top og bund former sig i POWER Ligaen

Efter aftenens kampe kan de forsvarende mestre komme uhyggeligt tæt på slutspillet. I den anden ende er det ved at være sidste chance, hvis det ikke skal ende med nedrykning.

Det er igen blevet mandag, og det er dermed blevet tid til endnu en spilledag i POWER Ligaen.

Efter en veloverstået transferdag i sidste uge er der skiftet ud i geledderne hos tre af ligaens mandskaber, da både QBF, CEPTER BITSKINS og Tricked har været involveret i handler.

Netop sidstnævnte, Tricked, er lige nu på førstepladsen i ligaen med 15 point efter syv kampe. De møder klokken 18 en af ligaens nye skikkelser i QBF, der som det eneste hold er ubesejret i sæsonen indtil videre.

BERRY's tropper har gjort rent bord i de indtil videre tre spillede kampe for mandskabet, og i transfervinduet blev kroK hentet ind som erstatning for J3nsyy, der skiftede til Lyngby Vikings.

Senere på aftenen gentager Tricked formiddagens kamp i Spring Sweet Spring 3, når de tager imod AGF på serveren. Formiddagens opgør endte med Tricked-sejr, og hvis det gentager sig igen i aften, er de forsvarende mestre snublende tæt på at sikre sig en plads i slutspillet.

Ved at være sidste udkald

I den anden ende af tabellen finder vi oprykkerne fra Campus Vejle * Instinct, der efter seks kampe blot har vundet én. Eftersom både 11. og 12. pladsen rykker direkte ud af POWER Ligaen, er det ved at være sidste udkald, hvis Campus Vejle * Instinct skal gøre sig forhåbninger om at spille i den øverste række i næste sæson.

De har spillet næstflest kampen i ligaen, og de har indtil videre fået dårligst udbytte. I aften får de så chancen for at råde bod på det, når de skal i duel mod først Astralis Talent, inden MASONIC venter i den sene kamp.

Aftenens program på streamen ser ud som følger:

  • 18:00 - Tricked vs. QBF
  • 19:00 - Singularity vs. AGF
  • 20:00 - Tricked vs. AGF
  • 21:00 - Astralis Talent vs. Campus Vejle * Instinct
  • 22:00 - Campus Vejle * Instinct vs. MASONIC

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.