zews er færdig i Evil Geniuses.

Siger farvel til coach

Den brasilianske coach står nu uden hold.

zews er færdig i Evil Geniuses, som det også blev rygtet i nat. Nu er det dog gjort officielt, hvorfor den brasilianske coach officielt står uden arbejdsgiver.

Ifølge HLTV sker bruddet som følge af en række forskellige holdninger, i forhold til den retning holdet fremover skal bevæge sig i.

zews var en del af Evil Geniuses i omtrent 14 måneder, efter Chet forlod posten tilbage i april 2020. Det har været en ganske turbulent periode med den brasilianske coach, hvor det blandt andet er blevet til en del trofæer såvel som en førsteplads på verdensranglisten.

I den seneste tid har holdet dog nærmest været i frit fald. Her har mandskabet sagt farvel til både Ethan og tarik, men dette har ikke just hjulpet på resultaterne. I øjeblikket ligger den amerikanske organisation nemlig nummer 38 i verden, hvilket er det dårligste nogensinde for holdet.

Evil Geniuses består af følgende spillere:

  • Canada stanislaw
  • USA Brehze
  • USA oBo
  •  MICHU
  •  CeRq
  • USA tarik (bænket)

På trods af, at holdet nu ikke har en coach, så er der alligevel nært forestående kampe på programmet. Allerede i morgen står Evil Geniuses nemlig over for Spirit i IEM Summer, som altså bliver spillet uden zews' ekspertise.

Nu må mandskabet altså på udkig efter en ny coach, mens zews også meldte ud, at han er på udkig efter et nyt hold, han kan stå i spidsen for.

#1(Med 0 svar)
3. juni 2021 kl. 08:28
MickYY
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Farvel og tak :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.