Søger du hold til næste sæson?
04D : 21T : 51M : 13S

Sådan gik det holdene i 1. division

POWER Ligaens 1. division skrider hastigt frem, hvor flere tophold i dag havde et pakket program og rig mulighed for at høste point.

Endnu en spillerunde i 1. division er forbi os, hvorfor der gøres status over dagens resultater og stillingen i de to grupper.

Topholdene fastholder føringen

HDE.Hype hentede i dag ni point, da de vandt tre ud af tre mulige kampe. Først blev det til en sejrer over Campus Vejle * Vanitas i overtid, hvorefter ESIMED og OIS også måtte bøje sig for topholdet. 

De ni point sikrede dem dog ikke føringen, da h3rOc1ty trods et enkelt nederlag til ESIMED fortsat er i front efter dagens spillerunde.

På tredjepladsen finder vi VSPR, der også høstede point i dagens anledning med to ud af to sejrer, hvorfor de fortsat tilhører toppen. I den anden ender ligger Falcons, der endnu ikke har vundet en kamp, selvom det var tæt på  i dag, da de tabte med cifrene 13-16 til h3rOc1ty.

Ølgod dominerer gruppe B

I 1. division B havde førerholdet Ølgod Efterskole hele tre kampe på programmet, som i dag blev omsat til ni point, da efterskoledrengene fejede al modstand af vejen. 

Med MistR solidt plantet på toppen af scoreboardet høstede holdet tre overbevisende sejrer med to gange 16-4 og en 16-8-sejr over Nova Learning. Over de tre maps præsterede MistR en gennemsnitlig rating på imponerende 1,65.

Det blev dog ikke til lutter nederlag for Nova Learning, der hentede sejre mod gruppens andenplads AGF Academy og Jyderup Parrots.

Stillingen i 1. division A

Stillingen i 1. division B

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.