Tilbage i 2016 spillede mupzG til POWER Lan, og nu er han altså atter vendt tilbage - denne gang i POWER Ligaen.

Tidligere VAC-bannet spiller tilbage i aktion

Dagens spillerunde bød på et gensyn med en gammel kending inden for dansk CS:GO, som for nylig blev unbannet af Valve.

Der var topbrag på programmet i POWER Ligaen her til aften, og her bød én af aftenens kampe på et gensyn med en tidligere VAC-bannet dansker.

Vaskebjørnene udbygger føringen

Aftenen bød på hele tre kampe for back-to-back-vinderne fra Tricked. Første duel bød på Campus Vejle * Instinct, og her var det nogle veltrænede vaskebjørne, der var mødt op til kamp. Særligt PR1ME var brandvarm, og med 30 kills og en rating på 1.91 var det en smal sag for ham at lukke opgøret til Trickeds fordel.

Næste kamp bød på DREAM.gg, men her måtte vaskebjørnene dog se sig slået i 30. spillerunde. Aftenens sidste chance for point var altså mod Astralis Talent, og her blev det da også en ganske hurtig sejr til Tricked, som altså nu har udbygget føringen med hele 15 point.

Kampen om toppen

Forud for aftenens spillerunde var det Singularity, der indtog førstepladsen i Ligaen. Dette skulle der dog kæmpes om her til aften, for alle fem af Ligaens nuværende tophold var nemlig i ilden.

Singularity selv skulle forsøge at forsvare førstepladsen i et opgør mod QBF. Her viste BERRY og co. sig dog for stærke, og Singularity fik derfor tildelt deres første nederlag i denne sæson af Ligaen.

Tidligere VAC-bannet dansker vendte tilbage

Også AaB havde to kampe på programmet. Her mødte de først Campus Vejle * Instinct, som de hurtigt fik skovlen under med scoren 16-10. Dernæst stod den på SoA, men her var det et ganske andet SoA-mandskab, end vi har været vant til.

SoA meldte nemlig kort forinden kampen ud, at de ikke ville gøre brug af kev, men i stedet havde bestemt sig for at give mupzG chancen. Den 22-årige dansker fik et VAC-ban for adskillige år siden, men nu er denne altså blevet ophævet af Valve i forbindelse med deres opdatering af reglerne.

I aftenens debut tilbage på scenen blev det dog ikke til en sejr, selvom SoA kæmpede bravt for at følge med AaB. Her var det særligt en storspillende Vaegten, der gjorde det svært for SoA-mandskabet.

Om mupzG fremover vil være en fast del af SoA er endnu uvist, men på SoAs Twitter skriver de, at der kommer flere informationer i den kommende uge.

#1(Med 2 svar)
31. maj 2021 kl. 22:36
Thobo
flot præstation
#2(Med 1 svar)
1. juni 2021 kl. 01:43
Kristja
Det må man sige ja til! hvorfor smide sin bedste spiller ud for en afdanket. Det forstår man altså ikke ^^
#7(Med 0 svar)
1. juni 2021 kl. 23:12
Thobo
Han er jo nok blevet købt af et tandlægebureau et sted
#3(Med 2 svar)
1. juni 2021 kl. 07:24
DH_JanLund
Hvordan spillet han så?
#5(Med 1 svar)
1. juni 2021 kl. 16:00
Kristja
De tabte 16-6 så meget hjælp var han da ikke til. Men vaegten spiste dem også 😄
#6(Med 0 svar)
1. juni 2021 kl. 18:04
DH_JanLund
Tak tænkte bare med overskriften man måske lige smed lidt stats, efter kampen el.
#4(Med 0 svar)
1. juni 2021 kl. 09:10
JaapStam
Meget underlig nyhed. Hvorfor ikke skrive, hvordan han gjorde det?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.