Ét mandskab fik en fænomenal sæsonstart i dag.

Nyt mandskab får fænomenal start; efterskolehold fortsætter stimen

Mandskabet, som skiftede fire spillere ud inden sæsonen, gjorde rent bord i dag.

Endnu en runde i POWER Ligaen 1. Division blev spillet i dag, og her debuterede ét mandskab, og dette gjorde de virkelig med stil.

Fænomenal sæsonstart

Selvom sæsonen allerede har haft flere spilledage, så var det først i dag, at det nye FG.Sharkgaming-mandskab kunne ses i aktion, da Bear og co. startede sæsonen ud i 1. Division A.

Inden kampene så det ud til at blive en meget svær sæsonstart med opgør mod mandskaber som Campus Vejle * Vanitas og HDE.Hype, men det nye FG.Sharkgaming viste, at de ikke var kommet for at lege.

Sæsonen startede ud med en stensikker 16-10-sejr over Falcons, inden en to timers pause blot gjorde FG. Sharkgaming endnu varmere. Herefter var det nemlig Campus Vejle * Vanitas, som måtte lide et nederlag, da især var varm.

Til slut var det HDE.Hype, som tog imod det nye mandskab, men heller ikke efterskoleholdet, som ellers var startet godt ud, kunne stoppe Bears tropper. Her blev det til endnu en sejr, hvorfor FG.Sharkgaming er det eneste mandskab i divisionen, som fortsat er ubesejret.

Det er rigtig vigtigt, at vi vinder i dag. Selvfølgelig regner vi da altid med en sejr, men vi spiller en kamp ad gangen og ser tingene an, men sejren er vigtig i dag, fortæller Thugger til Dust2.dk, mens Bear uddyber:

Dagens sejre har ikke ændret på noget i forhold til vores mål, men det kan jo være, at vi overrasker - men det vil altså sige, at vores mål med 'kun' at blive i divisionen ikke har ændret sig oven på dagens sejre, fortæller Bear.

Stillingen i 1. division A

Efterskolehold topper divisionen

I 1. Division B var der en del færre kampe på programmet, da der kun var seks opgør, som skulle udkæmpes i dag. 

I disse kampe var det særligt et efterskolemandskab, som viste tænder, da de udbyggede føringen. De unge drenge fra Ølgod Efterskole fortsatte nemlig deres flotte sæsonstart med yderligere to sejre i dag.

Her var det særligt holdets IGL og AWP'er, Hansi, som dominerede. Først ledte den unge spiller sit hold til en 16-8-sejr over SERA ESPORT, hvor han selv præsterede en rating på 1.82, inden det også var DREAM Alliance, som blev slået.

Dermed er Ølgod Efterskole på 15 point efter seks kampe, og de ligger derfor lige over AGF Academy, som har 12 point efter fire opgør. Topstriden er derfor allerede godt i gang, hvor særligt de to hold har været gode fra sæsonstarten.

Stillingen i 1. division B

#1(Med 3 svar)
18. maj 2021 kl. 23:15
Tekn0
Fænomenal sæsonstart af loydzito
#2(Med 2 svar)
18. maj 2021 kl. 23:16
Krisy
synes virkelig der er folk på fg.sharks der ikke møder op idag. en spiller som loydz, der fra barnsben har skudt 25+ per kamp, er begyndt at skyde 17 stykker. Jeg er skuffet..
#3(Med 1 svar)
19. maj 2021 kl. 08:01
Marcel-L
jeg har også svinet ham, han skal steppe op ellers bliver han support spiller
#4(Med 0 svar)
19. maj 2021 kl. 11:32
disty
hahahh
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.