Søger du hold til næste sæson?
11D : 05T : 41M : 57S
Der er rigeligt med kampe i POWER Ligaen 1. division A og B i dag.

Tilbage på efterskolen i denne sæson: "Der er bare et eller andet over at sidde sammen"

Dagens kampe i 1. division B kan sende et nyt hold i front. Og holdets IGL er glad for, de i denne sæson kan sidde sammen under kampene.

Det er blevet tirsdag, og tiden er dermed også kommet til at holdene 1. division A & B igen skal i ilden.

Efter omkring fire kampe til de fleste hold har AGF Academy lagt sig i front i 1. division B, men dagen kan meget vel ende med et nyt hold i toppen af 1. division B.

Da AGF Academy først skal i kamp i næste uge, kan Nova Learning lægge sig á point med østjyderne, mens Ølgod Efterskole kan tage føringen. Men det er svære opgør, der venter Ølgod-drengene, forudser holdets IGL hAnsi.

Jeg tror og håber på to sejre. Vi møder to gode hold, så det bliver helt sikkert to svære kampe, som kræver, at vi rammer vores topniveau, hvis vi skal vinde, siger han og tilføjer, at det for ham at se er en række, hvor de fleste hold kan slå hinanden.

Det er sindssyg svær pulje, hvor jeg tror, vi ser mange hold komme til at slå hinanden på kryds og tværs - måske med undtagelse af AGF Academy, som ser stærke ud. Vi tager som udgangspunkt en kamp ad gangen, men vi går ind til hver eneste kamp for at vinde. Vi er endt nr. 4 de sidste to sæsoner, så det kunne da være sjovt at forbedre.

Hører jeg dig dermed også sige, at I sigter efter at ramme top 3?

Vi sigter vel efter at ramme top 1. Dermed ikke sagt at alt derunder vil være skuffende, siger IGL'en.

Ølgod Efterskole har efter fire kampe skrabet ni point sammen med overbevisende sejre over Nova Learning, Jyderup Parrots og Future Gaming. Men i seneste kamp mod IGNITE blev det for stor en mundfuld for hAnsi's tropper.

Vi laver for mange fejl, og særligt fakeZ giver vi alt for meget plads. Ignite er et godt hold med dygtige spillere, så det kræver, vi er der 100 %, hvis vi skal vinde sådanne kampe. Derudover taber vi begge pistolrunder, hvilket gør det ekstra svært for os, forklarer ingame leaderen om opgøret.

Forud for denne sæson har der været rokeret rundt på rollerne, og så er holdet - i takt med genåbningen af hele samfundet - også kommet tilbage på efterskolen. Og det er hAnsi forståeligt nok ganske godt tilfreds med.

Når vi først er ingame, betyder det måske ikke så meget, selvom det er fedt lige at kunne give en highfive og se hinanden i øjnene. Men det betyder noget for stemningen både før og efter kampene. Der er bare et eller andet over at sidde sammen, fremfor på værelset derhjemme, forklarer hAnsi og tilføjer, at den rollerokering, der har været på holdet, ikke har været en omvæltning af hele spillestilen. I stedet fokuserer de på at få det bedste ud af hver spiller.

Det er ikke, fordi vi har ændret det store. Vi har haft fokus på, hvordan vi bruger hinanden på vores T-sides især, hvor vi har byttet lidt rundt på blandt andet MistR og zukz. Efter sidste sæson kunne vi se, at vores T-sides var for ustabile på flere maps, og at vi ikke fik det ud af bl.a. zukz og MistR, som vi ved, de kan, og som vi selvfølgelig ønsker, siger han.

Stillingen i 1. division B

Fortsat ubesejret

Der er også kampe i 1. division A, hvor h3rOc1ty har taget føringen.

Og det er netop det hold, der skyder aftenen i gang på streamen. h3rOc1ty skal i ilden mod rækkens femteplads, VSPR, og de har med R0nic i spidsen sejret i sæsonens fire første kampe. Dermed er de fortsat på vej mod målsætningen om at gå ubesejret gennem sæsonen.

Omvendt har VSPR fået en blandet start på sæsonen. Første kamp blev til en regulær afklapsning mod Campus Vejle * Vanitas, mens ESIMED i den efterfølgende kamp blev besejret efter to gange overtid. Siden er det også blevet til point mod rækkens bundprop OIS Esport, mens ligaens andenplads HDE.HYPE blev for stor en mundfuld.

Kampen mellem h3rOc1ty og VSPR skydes i gang klokken 18:00.

Stillingen i 1. division A

Aftenens program på streamen er følgende kampe:

  • 18:00 - VSPR vs h3rOc1ty (1. division A)
  • 19:00 - Agaming vs HDE.Hype (1. division A)
  • 20:00 - DREAM Alliance vs Ølgod Efterskole (1. division B)
  • 21:00 - AaB Akademi vs Nova Learning (1. division B)
  • 22:00 - Jyderup Parrots vs Nova Learning (1. division B)

#1(Med 0 svar)
18. maj 2021 kl. 16:28
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Gode tanker af den unge mand! Specielt det sidste er så rigtigt. Godt interview.
#2(Med 0 svar)
18. maj 2021 kl. 17:23
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er der bare! Jeg undres over flere ikke praktiserer det.
#3(Med 0 svar)
18. maj 2021 kl. 19:11
Equip
En verdensmand! Lækkert interview
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.