Divisionerne for alvor skudt i gang

Divisionerne i POWER Ligaen fortsatte i dag, hvor der var mange kampe på programmet.

I dag blev der for alvor taget hul på en masse kampe i POWER Ligaens divisioner, og her kom flere mandskaber rigtig stærkt fra start.

I 2. Division A fortsatte oprykkerne fra Multihunters Elite deres imponerende start fra i går, da mandskabet ligeledes spillede en solid omgang Counter-Strike i dag.

Først blev det til en snæver 16-13-sejr over FG.Nocco i en kamp, hvor begge hold fulgtes ad pointmæssigt langt ind i opgøret, og det derfor var meget spændende. Næsten lige så spændende forløb Multihunters' anden kamp sig da også, men endnu en gang sikrede holdet sig sejren og ligger derfor på førstepladsen med ni point.

2. division A

Akademihold starter solidt ud

I 3. Division B har to akademihold fået en rigtig god start på sæsonen, da begge mandskaber har lagt sig i spidsen af divisionen efter de første kampe.

Helt i top ligger MASONIC Academy, som ikke rigtigt har haft det svært i de første kampe, hvor det er blevet til to 16-5-sejre til de unge drenge, som derfor har lagt sig i toppen af Ligaen efter de første kampe.

Bag dem ligger h3r0c1ty Acd, som ligeledes har fået en godkendt start. Her er det nemlig blevet til én sejr i én kamp, da Unidad Esport blev slået i dagens opgør.

3. Division B

Der var dog også mange flere opgør på programmet i dag. Disse opgør, stillinger, spillere og meget mere kan du læse om inde på vores Liga-univers.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.