Søger du hold til næste sæson?
04D : 21T : 01M : 52S

DREAM løfter sløret for nyt hold

Den danske organisation har nu også et mandskab i POWER Ligaen 1. Division.

Den danske organisation DREAM har netop nu løftet sløret for et nyt projekt, da holdet fremover ikke blot har ét mandskab.

I den kommende sæson af POWER Ligaen kommer organisationen nemlig til at husere to mandskaber, da DREAM Alliance er blevet skabt.

Det blev tidligere i dag annonceret på Twitter.

Det danske mandskab består af en core af spillere fra EF.Wolves, som i den forgangne sæson var tæt på at rykke op, men som i sidste ende blev slået af Madsport Esports i oprykningsspillet.

Sammen med den gamle core, bestående af sNEAKY, Vontex og Lukib0y, skal ebbens og fuzehh nemlig spille for det nye DREAM Alliance i 1. Division i næste sæson af POWER Ligaen.

Vores forventninger med det her projekt er nok de samme, som mange af de andre hold i ligaen; vi sigter efter at ramme playoffs, men at vinde ligaen er bestemt ikke umuligt. Vi er et lineup med en masse talent og motivation, og i sidste ende er det vigtigste for os, at vi udvikler os sammen. Jeg synes, vi har et vildt topniveau, og tror derfor også, at vi kan slå eller spille op med alle andre i vores division. Ud over Ligaen sigter vi også efter at ramme top-15 i fremtiden, som jeg bestemt heller ikke tror er umuligt, selvom der er stor konkurrence efter det, fortæller fuzehh til Dust2.dk

DREAM Alliance består af:

  • Danmark sNEAKY
  • Danmark Lukib0y
  • Danmark Vontex
  • Danmark fuzehh
  • Danmark ebbens 

DREAM er ikke det første POWER Ligaen-hold, til at annoncere endnu et mandskab. For få dage siden løftede MASONIC nemlig også sløret for et akademiprojekt.

#1(Med 0 svar)
29. april 2021 kl. 22:07
Tonnes
Guld Sæsonkort Sæson 17
Er du gallll et lineup!!!
#2(Med 0 svar)
29. april 2021 kl. 22:15
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Så kan man kun glæde sig til at se grupperne. Fedt lineup, i en stacket gruppe. :)
#3(Med 1 svar)
30. april 2021 kl. 00:02
freeze
De vinder jo over main holdet.
#4(Med 0 svar)
6. maj 2021 kl. 23:51
Tonnes
Guld Sæsonkort Sæson 17
:(
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.