Tilføjer to nye spillere

Forud for næste sæson af POWER Ligaen har Agaming fuldendt holdkortet med to nye spillere.

Agaming har tilføjet to nye spillere forud for den kommende sæson af POWER Ligaen samt ESEA Main.

Det annoncerede holdet på Twitter.

De to nye spillere består af V1kz og GiZM0, som altså begge spillede med i sidste sæson af Elgiganten Ligaen, i henholdsvis 1. division og øverste division.

Dust2.dk har talt med holdets ingame leader Lazar, som sætter et par ord på, hvorfor valget faldt på netop V1kz og GiZM0.

Jeg har efterhånden været under Agaming i lang tid, og har haft en del spillere inde og ude. V1kz har været en del af et lineup hos mig før, og jeg ved, hvad han kan. Han sætter mange timer i spillet, og bringer rigtig god energi til holdet. GiZM0 har jeg haft øje på i et stykke tid, og har været imponeret af hans spillestil. Det har dog ikke været muligt før nu at få ham på tale, så chancen blev taget da den var åben. Hans rolige sind og stærke aim passer godt ind i vores startfemmer, fortæller Lazar.

I den seneste sæson af Elgiganten Ligaen var Agaming ganske tæt på at rykke op, men dog ikke tæt nok. Lazar både håber og tror på, at det bliver i den kommende sæson af POWER Ligaen, at holdet endelig rykker op.

Ja, det har kun været til playoffs og desværre ingen oprykning. At spille en hel sæson uden at få taget en spiller fra lineuppet eller udskiftning af anden art har desværre ikke været muligt, og det giver et vis tilbageslag. Til gengæld giver det en god mavefornemmelse, når jeg ser mine tidligere holdkammerater give den gas stadigvæk. Det lineup, vi har nu, er spækket med erfaring og firepower. Flere af vores spillere har spillet i den øverste liga og har vist gode takter, så vi går selvfølgelig efter at rykke op!

Agaming spiller med i den kommende sæson af POWER Ligaen, hvor de skal begå sig i 1. division.

Agaming består nu af:

  • Danmark Lazar
  • Danmark dinesen
  • Danmark miko
  • Danmark V1kz
  • Danmark GiZM0
#1(Med 0 svar)
23. april 2021 kl. 09:39
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Har det her hold noget at gøre med det gamle Agaming der spillede div. 1 i Slap?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.