beastik er ingame leader for Sinners.

Sinners-IGL om presset kampprogram: "Jeg er glad for, at vi ofrer vores fritid nu”

Dust2.dk har fået en snak med ingame leaderen fra Sinners, der sætter ord på det hårde kampprogram, der skal til for at bryde ind i top 30 i verden.

Det er hårdt at komme til tops for upcoming-holdene, der kan se frem til mange kampe for at blande sig i toppen af CS:GO.

Et af de hold, der har haft rigeligt med kampe på programmet på det seneste, er Sinners. Men det er en del af gamet for at komme til tops, lyder det fra beastik, der er ingame leader for Sinners.

Han peger på Gambit, der lige nu topper verdensranglisten, som et eksempel på et hold, der har taget den lange vej for at nå til tops.

Det er sandt, men det er bare sådan, det er. Gambit er et godt eksempel. De gik samme vej, som vi går nu, og det har betalt sig for dem. Det er ikke nemt at opnå tier 1-2-pladser, men når man først når dem, kan du sige, at dit arbejde var det værd, og det er det, vi sigter efter lige nu, fortæller beastik til Dust2.dk om holdets mange kampe. 

Der er højt at flyve og dybt at falde for Sinners, som indtager en 35. plads på ranglisten.

Mandskabet skal værne godt om placeringen, der sikrer dem invitationer til diverse turneringer og dermed de mange kampe, som giver point til ranglisten.

Der er masser af turneringer, og placeringen på ranglisten er det første, arrangørerne kigger på. Hvis vi holder os omkring top 30, er det sikkert at sige, at vi bliver inviteret til i hvert fald 2-3 turneringer.

"I starten var det intet problem"

Sinners tog en klar beslutning om at spille så meget som overhovedet muligt, da AWP-profilen oskar tilsluttede sig holdet i december. Siden er holdet rykket fra en 79.-plads til op omkring top 30, hvor de toppede på 24.-pladsen i begyndelsen af marts og har nu en winrate på 66% de seneste tre måneder.

Vi vidste, at med hans (oskars, red.) tilføjelse vil mange turneringsarrangører være interesserede i at se ham spille, og vi var enige om, at vi ville spille så meget som muligt for at kravle op ad ranglisten. Vores forventninger var høje, og vi var super motiverede, fortæller beastik, der dog også anerkender udfordringerne:

Den tjekkiske scene er vant til at spille 8-10 timer i streg, så i starten var det intet problem at spille to, endda tre officielle kampe om dagen. Efter noget tid føles det som om, at vi klatrer op ad ranglisten, men ikke har noget tid til at forbedre vores spil.

Med 169 maps i år er det et yderst travlt mandskab, som beastik står i spidsen for.

Sinners har blandt andet deltaget i tre sæsoner af Snow Sweet Snow, European Development Championship og opnåede oprykning til ESEA Premier efter en god Advanced-sæson og relegationspil for at nævne et udsnit af deres kalender.

Hvordan er det at være en del af verdens top 40 og spille så mange officielle kampe?

Det er virkelig hårdt. Med så mange officielle kampe, kvalifikationer og så videre har vi ingen tid til træning, og man kan se, at vores modstandere ved, hvad vi kommer til at gøre, og hvordan vi spiller, fordi vi har så lidt tid til at ændre tingene. 

Faktisk er ‘pause’ et forbudt ord på vores hold. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst havde weekenden fri. Det er naturligvis vores beslutning, og jeg er glad for, at vi ofrer vores fritid nu for at bryde ind i top 30 og blive stabile til det bedre i fremtiden, siger beastik.

Sinners består af:

  • beastik
  • oskar
  • ZEDKO
  • SHOCK
  • NEOFRAG
#1(Med 0 svar)
22. april 2021 kl. 17:36
sekke
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Superfedt med et lille indblik i hverdagen af et top40 hold.
Ydermere er det også fedt med et lille interview fra et udenlandsk hold. Mere af det, tak. :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.