Lækkede samtaler afslører planlagt matchfixing

Fem spillere er blevet afsløret i at have talt om at påvirke resultatet af to kampe i ESEA MDL.

Dust2.us er kommet i besiddelse af et lydklip, som viser en samtale mellem tre spillere - retchy, nosraC og 4pack - fra oktober 2020, hvor de taler om bevidst at tabe to kampe i ESEA MDL.

Dette er altså de første konkrete beviser, som er kommet frem i lyset, efter det for få dage siden blev afsløret, at FBI er blevet involveret i den potentielle matchfixing-skandale i den nordamerikanske MDL.

Ifølge mediet Dexerto blev de to kampe udskudt eller bare ikke opgivet efter de pågældende spillere blev klar over, at lydklippet fandtes, da de ville sikre, at der ikke blev holdt øje med oddsene på de kampe, spillerne ville påvirke.

I lydklippet forklarede retchy, som på daværende tidspunkt spillede i Rebirth, til sine to holdkammerater, at holdet havde planlagt at tabe en kamp mod Russian Canadians i mere end en uge.

Det bliver samtidig afsløret, at modstanderens in-game leader, vek, skulle streame sin radar i kampen, så Rebirth-spillerne ville have informationer om forskellige scenarier under kampen, så de bevidst kunne 'gætte' forkert og satse de forkerte steder i kampen.

Vidste det ikke

I samtalen afslører Rebirth-spilleren retchy ydermere til sine to holdkammerater, at holdets resterende to spillere ikke skal have noget at vide om, at kampen blev matchfixet. Dette skulle angiveligt sørge for, at det stadig kom til at 'ligne en tryhard-kamp'.

Samtalen afslører derfor kun de tre andre Rebirth-spillere såvel som to af modstanderne som skyldige i at have planer om at påvirke resultatet af de to kampe, men om de resterende spillere også var klar over det, er derfor uklart endnu.

Hele udskriftet af samtalen mellem spillerne kan læses her.

#1(Med 0 svar)
3. april 2021 kl. 08:33
Sheru
Man bliver så trist...
#2(Med 0 svar)
3. april 2021 kl. 10:57
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Omg..
#3(Med 2 svar)
3. april 2021 kl. 12:19
Narky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Af hvad rygterne går på, så er det DSV ikke kun matchfixing som de nævnte rebirth spillere har haft gang i...
#4(Med 1 svar)
3. april 2021 kl. 18:59
logge
Hvad mere?
#5(Med 0 svar)
3. april 2021 kl. 20:56
Narky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Rygterne fra nogle spillere er også at rebirth har været nogle af de stygge i NA til at streamsnipe
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.